Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

Jak odpalić?

09 Kwi 2008, 21:57

Witam.Pobrałem z torrenta grę.Po wrzuceniu obrazów na DAEMONA wszystko się spoko zainstalowało,ale mam problem z odpaleniem gry :sad: Gdy chce ją uruchomić pisze mi po angielsku że jest włożony zły dysk i żebym włożył oryginalny dysk do napędu :roll: Jak to odpalić :?: Proszę o pomoc :D I z góry wielkie dzięki :grin:

POZDRO.

09 Kwi 2008, 22:09

nauczyłeś sie ściągać piractwo to naucz sie je odpalać ^

skopiuj i wklej cracka ...

09 Kwi 2008, 22:28

HEHE spoko spoko nauczę się i tego :P

Tylko że z tego co widzę to tego CRACKA nigdzie nie ma :sad:

09 Kwi 2008, 22:55

Przeszukaj wszystkie foldery wirtualnego napędu. Powinien to być plik wyglądający tak samo jak oryginalny plik uruchamiający grę. Jeśli nie ma to pozostaje Ci poszukać w Google.

09 Kwi 2008, 23:00

Ok ściągnąłem Cracka i skopiowałem ale teraz gdy chce odpalić grę to wyskakuje jakiś błąd i pisze:

Nie znaleziono punktu wejścia procedury
?ComputerMD5ChecksumOnFile@UObject@@SAHPBGAAVFString@@PAV@@Z w bibliotece core.dll. :sad: :roll: Nawet nie wiem o co chodzi :sad: W tych sprawach jestes kompletnie "zielony" :razz: Plis pomóżcie :D

10 Kwi 2008, 18:47

pamiętaj że crack musi być dostosowany do wersji twojej gry!!!

10 Kwi 2008, 18:57

Tzn? Jak sprawdzić jaka jest to wersja gry i gdzie wtedy już znaleźć odpowiedniego cracka?

10 Kwi 2008, 19:08

powinno pisać tam gdzie pobierałeś lub podczas instalacji
P.S.Instalowałeś jakieś patche i może podaj tytuł gry?

10 Kwi 2008, 20:13

Nie instalowałem żadnych patchy a gra to SWAT 4 :wink:

Jeśli to by miało pomóc to grę pobrałem stąd:

ale nigdzie nie mogę znaleźć jaka to wersja :roll:

10 Kwi 2008, 21:29

sprawdź notatnikowe pliki gdzie gra jest i tam winno być namalowane coś typu v.1.8

10 Kwi 2008, 22:00

Nic takiego niestety nie znalazłem :sad:

11 Kwi 2008, 11:49

Jezu...!!!!!

Start->Panel Sterowania->Dodaj lub usuń programy->Znajdz tą gre na liście->Kliknij na "Kliknij tutaj, aby uzyskać informacje o pomocy technicznej" ->Pojawi się okienko z żółtym tłem.

Powodzenia...to są podstawy, żeby nie wiedzieć jak sprawdzić wersję programu to jest żal...!

Bez u razy!

PoZdRaWiAm!

12 Kwi 2008, 17:20

HEHE sory ze was tu wkurzam ale mowilem ze jestem kompletnie tępy w takich sprawach :oops:

Wersja: 1.0.31763

I co jak teraz znalezc do tego odpowiedniego cracka? I czu to powinno pomoc?

POZDRO.

12 Kwi 2008, 17:56

@jacobo *** wpisz tytuł gry i pobierz CRACKA albo MINI-IMAGA.Gra będzie śmigać i nie zależnie do jakiej wersji pobierzesz tego CRACKA gdyż jest to tylko i wyłączenie versja aplikacji
Wyślij odpowiedź