Tematy związane z obróbka, edycją, konwersją plików foto, audio oraz video.
31 Mar 2006, 18:39
szukam programu którym można by połączyc film z dwóch płyt w jedną.
31 Mar 2006, 18:42
Najlepiej i najlatwiej to chyba w virtualdub
31 Mar 2006, 19:21
No i jeszcze w Windowsa Media Maker (jesli masz XP to masz go zainstalowanego)
a oprócz tego:
Easy Video Joiner - DIVX Fixer - 5.01 + Key
Program do łączenia filmów o różnych formatach. pomogł mi nawet wtedy kiedy virtualdub-1.6.11 nie dał rady bo jakieś błędy wyskakiwały. program jest bardzo bardzo prosty wystarczą dwa klinkniecia myszką i mamy połączone segmenty filmu
opis jak łączyć filmy 1) klikamy na add aby otworzyc segmenty filmu, otwieramy na raz wszysktie te które chcemy połączyć
2) klikamy na join i program łączy segmenty po zakończeniu połączony film znajduje sie w katalogu w którym znajdowały sie segmenty filmu i to koniec
screen programuObrazek należy też podać klucz do programu jest on umieszczony w notatniku nalezy podac klucz oraz nazwe użytkownika ktora znajduje sie w notatniku nad kluczen oraz wymyslony przez siebie e-mail i to wszystko!!!!!!
kod:
- Kod:
http://rapidshare.de/files/12842388/ezjoiner.rar.html
pass:
- Kod:
www.unique.brv.pl
materiał pochodzi ze strony:
www . unique . brv . pl
31 Mar 2006, 21:53
całkowicie popieram niunke!! szkoda tylko ze nie napisałas jak to zrobic wiec zrobie to za ciebie
Łączenie plikow .avi
Aby mozliwe bylo polaczenie dwoch (lub wiecej) czesci filmu musza być skompresowane tymi samymi kodekami i posiadac identyczne parametry (rozdzielczosc, ilosc klatek na sek, etc.). Odpal Nandub, kliknij File >>> Open video file... i otwórz plik z pierwszą częścią filmu. Nastepnie przejdz do File >>> Append AVI segment... i wybierz drugą część. (Jezeli otrzymasz komunikat o błędzie to znaczy, że obie części posiadają rozne parametry!)
Teraz w zakladce Video i Audio zaznacz opcje Direct stream copy i zapisz film klikając Save AVI w menu File
nic prostrzego !!!
pozdrawiam
31 Mar 2006, 21:59
Brawo
Cheif
dzieki za opis
Nie napisalam jak to zrobic,bo wystarczy w google wpisac VirtualDub i mamy od razu caly opis programu
a pozatym nie chcialo mi sie,nie wszystko trzeba podac pod nos na tacy,ale fajnie ze prosto i zwiezle napisales jak to zrobic
a tu pelny opis
http://www.republika.pl/virtualdub/
31 Mar 2006, 22:36
uznałem ze nalezałoby uzupełnic twojego posta. wiec zuciłem krótki opis do tego jak połaczy film.
a pozatym na stronie republiki nie jest jasno i klarownie opisane jak połaczyc film.
bynajmniej sie nie doczytałem tego !!
pozdrowiena dla niunki