Tematy związane z telefonią komórkową.
Wyślij odpowiedź

Jak połączyć komórkę z komputerem?

07 Lut 2005, 18:33

Chciałbym połączyć Nokię 6100 z komputerem porzez kabel firmy Forewer.W zestawie tym są tylko sterowniki a potrzebny jest jeszcze jakiś program.Może ktoś wie jak się nazywa i gdzie go znaleźć.

07 Lut 2005, 20:30

Potrzebujesz programu Nokia PC Suite.
Do pobrania tutaj: http://www.nokia.com/nokia/0,,54692,00.html?lang=Polish

Jak połączyć komórkę z komputerem.

07 Lut 2005, 21:42

Program PC SUITE 5.1 mam.Dostałem go przy zakupie telefonu.Do połączenia telefonu Nokia 6100 z komputerem potrzebny jest przewód firmowy DKU-5 a ja mam przewód firmy Forever do którego dostałem tylko sterowniki a potrzebny jest jeszcze program do tego przewodu-tak powiedziano mi w sklepie.Przewód firmy Forever jest trzykrotnie tańszy od firmowego.

07 Lut 2005, 21:47

Nie jest to orginalny kabel ale nie powinno być problemu z komunikacją.

Re: Jak połączyć komórkę z komputerem.

08 Lut 2005, 07:40

Kristof napisał(a):Program PC SUITE 5.1 mam.Dostałem go przy zakupie telefonu.Do połączenia telefonu Nokia 6100 z komputerem potrzebny jest przewód firmowy DKU-5 a ja mam przewód firmy Forever do którego dostałem tylko sterowniki a potrzebny jest jeszcze program do tego przewodu-tak powiedziano mi w sklepie.Przewód firmy Forever jest trzykrotnie tańszy od firmowego.

Ja też go mam i jest fajny. Dostałem go razem z telefonem, ale musiałem 5 złotych za niego dopłacić. WTEDY JESZCZE NIE MIAŁEM NETA :twisted:

11 Lip 2005, 11:38

Sprubuj sciagnac program oxygen phone menager. Jest do pobrania na mojej stronie pukrvn.ir.pl w dziale download i programy jest tam rowniez jego spolszczenie, crack i dokladny opis jak zainstalowac telefon i jak korzystac z tego programu. W zamian mozesz mi sie wpisac do ksiegi gosci :D a tak nawiasem ja tez mam 6100 i korzystam z tego programu i wszystko gra tak jak grac ma

21 Sie 2005, 08:48

witam wskazana stronka raczej niegada mam ten program tylko trial mam kabel firmy Foof Data kable i zaden program niewidzi mi mojej nokii 2600 czy mógłbym prosic o porade Pozdrawiam i zgory dzięki

21 Sie 2005, 10:34

Strone mi zablokowali wiec musisz poczekac do konca miesiaca jak ja chamy(przepraszam za wyrazenie) odblokuja. I wtedy mozesz juz z niej zasysac.

21 Sie 2005, 19:37

Juz pisałem o tym, jak macie jakeigos XP'ka 2003 to sa zablokowane porty. Trzeba scaignac program i odblokowac. Nie pamietam jaka nazwe ma ale radze sie zapyac kogos na allegro kto ma takei kable w sprzedazy... Powinni pomoc.

27 Gru 2005, 15:29

Dzięki. Do Noki uzyłem "Nokia PC Suite 6.7 Release 21 PL" z tej stronki Geniealny programik, mozna robić dzwonki i tapety - miodzio i to PL. :) Morze mi ktoś polecić ruwni dobry program do Samsunga najlepiej ruwnierz PL :lol: Użyłem "Easy GPRS 2.1.8" ruwnierz z tej stronki ale program niewykrywa mojego Samsunga E800 Albo, co bardziej prawdopodobne niepotrafie z niego korzystać :P Zresztą ten programik niema tego wszystkiego co Nokia PC Suite. Jak ktoś zna jakiś dobry program do Samsunga prosze o link i jakąś krutką instrukcje obsługi :P
Wyślij odpowiedź