Tematyka dotycząca bezpośredniej wymiany plików, czyli p2p
30 Gru 2005, 14:52
mam takie pytanie czy mial ktos kiedys stycznosc ze strona osiolek.com, jesli tak to powiedzcie mi jak sciagnac jzeli jest to wogule mozliwe film z tej strony .Jezeli natomiast nie wiecie to moze znacie jakies strony z których mozna sciagac filmy
30 Gru 2005, 15:31
trzeba mić zainstalowany program EMule lub edonke
30 Gru 2005, 15:44
Ja znam

. Poczytaj:
http://pl.wikipedia.org/wiki/P2P Downlaod:
http://www.instalki.pl/programy/Download/Windows/p2p.htmlPolecam:

Ares 1.8.8 PL- ogólne pliki, dobre prędkości transfera

BitComet 0.60 PL - szczególnie dobry w sieci torrent

BearShare 5.0.2 PL - polecam do pobierania filmów

eMule 0.46c PL -duze zasoby plików, słabe prędkości.
Pozdrawiam*
30 Gru 2005, 16:05
dzieki za propozycje a wiecie moze jak sciagac za pomoca programu azureus
30 Gru 2005, 22:27
Ja mam azureusa i powiem ci jak go używać. Najpierw ściągasz plik .torrent. Potem włanczasz azureusa i klikasz ikonke "otórz plik .torrent bez domyślenej ścieżki zapisu" wtedy wybierasz ten plik (który masz już na kompie) .torrent, i klikasz ok, następnie wybierasz ścieżke gdzie ma ci zapisywać i....klikasz ok. Wtedy rozpoczyna się ściąganie(musisz troche poczekać). Polecam strony typu [strona nie jest już dostępna] lub [strona nie jest już dostępna] z nich ściągniesz pliki .torrent
01 Sty 2006, 21:46
bearshare chyba lepszy, szybciej ściąga...
08 Sty 2006, 22:15
czajek napisał(a):Ja mam azureusa i powiem ci jak go używać. Najpierw ściągasz plik .torrent. Potem włanczasz azureusa i klikasz ikonke "otórz plik .torrent bez domyślenej ścieżki zapisu" wtedy wybierasz ten plik (który masz już na kompie) .torrent, i klikasz ok, następnie wybierasz ścieżke gdzie ma ci zapisywać i....klikasz ok. Wtedy rozpoczyna się ściąganie(musisz troche poczekać). Polecam strony typu [strona nie jest już dostępna] lub [strona nie jest już dostępna] z nich ściągniesz pliki .torrent
nie znam sie a sam od dwoch dni walcze z emulem i jeszcze nic nie udalo mi sie sciagnac totez pytam- czy te stronki nie sa przypadkiem platne? ja tam jakos nie moge sie dogrzebac do zadnych plikow .torrent, rejestrowac mi sie kaza i kase bulic ofkoz. gupim? help
09 Sty 2006, 21:10
winiar napisał(a):czy te stronki nie sa przypadkiem platne? ja tam jakos nie moge sie dogrzebac do zadnych plikow .torrent, rejestrowac mi sie kaza i kase bulic ofkoz. gupim? help
.....
Normalnie wchodzisz na
[strona nie jest już dostępna] i u góry masz search no i tam wklepujesz angielską nazwę filmu (lub czegoś innego) no klikasz search no i ci wyskakują nazwy,
13 Sty 2006, 23:15
no rzeczywiscie

. a lepszy ten azerus od bearshare'a?
14 Sty 2006, 00:02
tak ja używam azuresa i jestem zadowolony