Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
24 Mar 2006, 21:15
mam proźbe jak sie nazywają po angielsku miesiące i dni czyli March itp... prosze o szybką odp.. prosze
24 Mar 2006, 22:02
translate.pl
24 Mar 2006, 22:27
January, February, March, April, May, June, July, August, September,October,November, December
Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday
PS.Podstawa języka...Nieładnie...
24 Mar 2006, 22:48
nie smiejecie sie! tych podstaw nie potrafi 60% oczniow w polskich szkolach! w tym ja ;d
Zeby bylo smiesznie faszeruja nas present'ami (przyszlymi i przeszlymi) a 11% brytyczykow potrafi uzywac tego czasu...
po co nam to? w takim razie?
24 Mar 2006, 23:03
Nie mam pojęcia po co nam to, ale my mamy w szkołach takie wymagania, i kiedy my robimy w podstawówce ułamki, oni przerabiają je duuuuuużo później...przynajmniej tak opowiadała mi moja przyjaciółka, na stałe mieszkająca w Stanach. Od razu przeniesiono ją o klasę wyżej, bo była najlepszą uczennicą..znając ich poziom..nie dziwię się...
25 Mar 2006, 12:55
ja mam takiego kolege(qzyna mojego qzyna ale dobrze sie z nim znam) mieszkał w PL i byl srednim uczniem z majcy. Pojechał do Niemcow i jest w najlepszej szkole w jego okolicy w klasie matematycznej ma 2 lata przewagi nad innymi...Tylko musi niemieckiego sie uczyc
25 Mar 2006, 13:13
Po prostu mamy wyższy poziom nauczania w szkołach...Ale tą nową maturą chyba chcą nas ogłupić..
W sumie głupcami się lepiej kieruje...