Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

Jak to jest z tymi DivX, XviD, etc...

07 Sty 2007, 00:08

Witam. planuje zakup jakiegos taniego odtwarzacza dvd, ale zeby czytal mi formaty AVi, MPG, WMV, etc... ale mam problem

otóż jak np podoba mi się to:
http://allegro.pl/item153248708_dvd_pri ... t_vat.html

pisze tam ze obsluguje "DivX i bliźniaczy XviD", no to AVI nie odczyta? czy AVI ten DivX czy jak? Co do czego jest? Chcę kupi dobrt odtwarzacz i wole sie nie wyglupic i jakiegoś szmelcu kupic (nie czuje ze rymuje:P)

pozdro i dziękówa za odp :D

aha i czy mozna do niego podlaczyc cyfrówy aparat i ogladac zdjecia?

07 Sty 2007, 10:06

Nieznam sie zabardzo na takim sprzęcie ale film w formacie AVI na pewno ci odczyta

07 Sty 2007, 11:17

ja bym go chyba łyknoł... manta to wmiare dobra marka, moj kuzyn ma podobne dvd działa już ponad rok :) jedynie mojej kumpeli pilot sie zepsoł ;d

07 Sty 2007, 11:18

Będzie czytał avi.
AVI to rozszerzenie plików zkompresowanych kodekiem np.Divx czy Xvid.

07 Sty 2007, 11:20

A ja nie polecam... DVD tej firmy mam juz ponad 2 lata i niedawno przestał czytac wszystko oprócz DVD :/ Nawet zwykłej CD nie przeczyta...
A własnie... Moze ktos wie co sie stało?

07 Sty 2007, 11:28

Odczyta wszystkie praktycznie formaty plikow video- wyswietli napisy
zdiecia rowniez.

T napisał(a): Chcę kupi dobrt odtwarzacz i wole sie nie wyglupic i jakiegoś szmelcu kupic (nie czuje ze rymuje:P)

To napewno nie ten,bo napewno sie wyglupisz jak powiesz ze kupiles dobry.

07 Sty 2007, 13:21

jonny napisał(a):Będzie czytał avi.
AVI to rozszerzenie plików zkompresowanych kodekiem np.Divx czy Xvid.

i takiem odpowiedzi chcialem! THX teraz nie mam żadnych wątpliwości ;)

niunka napisał(a):Odczyta wszystkie praktycznie formaty plikow video- wyswietli napisy
zdiecia rowniez.

T napisał(a): Chcę kupi dobrt odtwarzacz i wole sie nie wyglupic i jakiegoś szmelcu kupic (nie czuje ze rymuje:P)

To napewno nie ten,bo napewno sie wyglupisz jak powiesz ze kupiles dobry.

spoko.. dalem tylko dla przykładu link do Manty ;) Będę teraz wiedział, że moge bez problemu kupić DVD z obsługą DivX i XviD ;) Znajomy ma sprzęt z biedronki i wszystko mu czyta, idealnie po prostu :D

BTW, jakiej firmy DVD polecacie?

07 Sty 2007, 14:20

T napisał(a):BTW, jakiej firmy DVD polecacie?

np Sony NS76H

24 Sty 2007, 16:04

Jak chcesz kupic dobre to kujpuj to co jest dobre(parametry) a nie kupuj to bo ci sie podoba i takie jest moje zdanie
Wyślij odpowiedź