Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

Jak usunąć Windows Media Player'a w WinME

19 Sty 2006, 11:26

Nie chcę używać WMA a nie umię usunąć ani wyłączyć. Jeżeli nie można usunąć to przynajmniej jak zrobić żeby nie był domyślnym.

19 Sty 2006, 15:32

Chyba jest w dodaj usuń programy zakładka instalator windows multimedia dwa razy naćisnąć i tam chyba jest wma a jak nie ma to włącz panel sterowania opcje folderów typy plików i jakie tam chcesz formaty ustawiać to naciskasz na ten format i robisz zmień i zmieniasz program
pozdro

Re: Jak usunąć Windows Media Player'a w WinME

19 Sty 2006, 16:45

marianr2 napisał(a):jak zrobić żeby nie był domyślnym.

Klikasz prawym przyciskiem myszy na to coś co chesz odtworzyć i dajesz otwórz za pomocą i wybierasz wybierz probram no i ci się pokazują no to wybierasz ten który chcesz i zaznaczasz Zawsze wybieraj ten program do otwierania tego typy pliku.

Re: Jak usunąć Windows Media Player'a w WinME

19 Sty 2006, 17:05

czajek napisał(a):Klikasz prawym przyciskiem myszy na to coś co chesz odtworzyć i dajesz otwórz za pomocą i wybierasz wybierz probram no i ci się pokazują no to wybierasz ten który chcesz i zaznaczasz Zawsze wybieraj ten program do otwierania tego typy pliku.

tak jest w windowsie xp a on ma milenium edition

20 Sty 2006, 11:39

Instalator go nie usuwa - chyba Wielki Brat zabronił go usuwać. Ale w "opcjach folderów" dla CDA zmieniłem playera.

20 Sty 2006, 14:24

Klikasz prawym przyciskiem myszy na to coś co chesz odtworzyć i dajesz otwórz za pomocą i wybierasz wybierz probram no i ci się pokazują no to wybierasz ten który chcesz i zaznaczasz Zawsze wybieraj ten program do otwierania tego typy pliku.

Tak jest windows me bo sam mam me
Wyślij odpowiedź