Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
Wyślij odpowiedź

Jak wyprostować zdjęcie?

22 Sie 2013, 12:43

Szukam darmowego i prostego programu, który pozwoli mi wyprostować zdjęcie. Gdzieś kiedyś widziałem taką funkcję ale zapomniałem w jakim programie to było. Proszę o pomoc :D

Re: Jak wyprostować zdjęcie?

22 Sie 2013, 15:24

Dużo programów ma taką funkcję. Najłatwiej skorzystać z Picasa (http://www.instalki.pl/programy/downloa ... icasa.html). Otwierasz picasa, następnie z biblioteki wybierasz zdjęcie które cię interesuje. Klikasz na to zdjęcie, po lewej wyświetlają się opcje edycji. Wybierasz wyprostuj. Na fotce pojawi się siatka i taki suwak którym możesz regulować pochylenie zdjęcia.

16 Wrz 2013, 10:50

albo GIMP

30 Paź 2013, 21:39

Jest dużo programów. Tak jak już kolega wspomniał gimp lub takie które dodatkowo ułatwiają w przerabianiu zdjęć np. Picasa

14 Lis 2013, 11:40

Osobiście to już wolał bym polecić Photoshopa + Tutoriale wychodzi najlepiej plus PS to dobry kombajn do obróbki cyfrowej. Nawet na Trialu można sporo rzeczy ogarnąć ;)

14 Lis 2013, 18:43

Na dobrą sprawę nawet w Paincie dałoby rade to zrobić. Ale chyba lepiej użyć czegoś konkretniejszego. Jeśli nie chcesz instalować programów możesz użyć programów graficznych online (google pomoże ci znalezc).
Wyślij odpowiedź