Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

Jak zainstalować "Vista Transformation Pack 8.0.1"

05 Mar 2008, 17:01

zainstalowałem skórkę i nic... jest wszystko tak jak było...

Dajcie poradę jak to zainstalować i skonfigurować tak żeby działało, to jest po angielsku i nie wiem zbytnio op co tam biega...były tam jakieś rozmiary ilości kolorów zostawiłem wszystko na domyślnie i właśnie możliwe ze dlatego mi to nie działa...

powiedzcie jak mam to dobrze zainstalować...

jak by co mogę zarzucić screeny... :]

05 Mar 2008, 17:12

Dla mnie ta nakładka jest nie dopracowana ponieważ ja też tą nakładkę zainstalowałem i tylko pasek się mi zmieniła ikony itp zostało nadal takie same jak były czyli xpkowskie

05 Mar 2008, 17:17

no to jak nie to, to co polecacie?

zależy mi na tym żeby pasek startu i to obramowanie od okienka było takie jak przy Viscie

A to podmienia wszystko pasek, okna, dźwięki... przynajmniej tak pisze na instalkach w informacjach... :/

05 Mar 2008, 17:27

Ja żadnej nakładki ci nie polecam :D nakładki przeważnie dużo błędów mają i przez to się systemy lubią sypać proponuje ci zune styl najbezpieczniejsza nakładka

05 Mar 2008, 18:09

Oj dzięki właśnie tego potrzebowałem... ściągnąłem sobie dzisiaj skórkę na Firefoxa i dlatego chciałem tez jakąś dla Windowsa żeby ładnie wyglądało i akurat ta z Windowsa i ta z Firefoxa jest taka sama :]

05 Mar 2008, 20:19

Dawid255151 napisał(a):Ja żadnej nakładki ci nie polecam :D nakładki przeważnie dużo błędów mają i przez to się systemy lubią sypać proponuje ci zune styl najbezpieczniejsza nakładka

Zune Style to nie nakładka tylko jak sama nazwa wskazuje - styl, więc nie może być w nim nic niebezpiecznego.

@adamsio
Na PW poszły style Vist'y ;)

06 Mar 2008, 17:37

Bozz" mi tez moglbys podeslac te style?? z góry dzieki :)

pzdr
Wyślij odpowiedź