Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

02 Kwi 2006, 17:51

czym sie rózni StrongDC++ od DC++ zwykłęgo :?: można ze StrongDC++ większy transfer wyciągnąć :?:

04 Kwi 2006, 01:13

Witam
jestem nowicjuszem :P w klientach FTP mam pytanko czy za korzystanie z z tego typu probramików np dc++ trzeba płacić dodatkowy cash czy płacę tylko za połączenie z internetem ??

04 Kwi 2006, 07:14

michal86 napisał(a):Witam
jestem nowicjuszem :P w klientach FTP mam pytanko czy za korzystanie z z tego typu probramików np dc++ trzeba płacić dodatkowy cash czy płacę tylko za połączenie z internetem ??

Po pierwwsze to nie jest klient FTP!!! Po drugie placisz tylko za polaczenie z netem.

08 Kwi 2006, 03:04

I ja przeżuciłem się na DC++ ;) Niestety ostatnio miałem małe problemy z Bear Share, a dokładniej z połączeniem się do Sieci, nieźle Mnie to wkurzało gdy problem ten występował dość często, ale mniejsza z tym. manius23 Mam do Ciebie pytanko :roll: jako początkujący użytkownik DC++ :D Otusz gdy próbuje cokolwiek pobrać to w statusie pokazuje się informacja od danego użytkownika "Brak wolnych slotów" Możesz mi objaśnij dlaczego tak się dzieje i czy istnieje możliwość aby temu jakoś zaradzić ? Czasami też w statusie występuje Informacja "Łaczy...", co gorsza bez skutków, można temu jakoś zaprzestać ? Mam jeszcze jedno pytanie, kożystasz z DC++ od dawna więć może zażucisz Nam Nazwy jakiś Dobrych Hubów, gdzie mają bogaty asortyment plików, i co ważne Plików a nie Fake :) Mi przypadł do gustu hub.p-p-h.pl:412 Maniek jakie znasz programu typu BlackDC i RevConnect do DC ? Które pobierają z kilku źródeł jednocześnie ? :)

08 Kwi 2006, 07:54

Hpest odpowiedz masz na PM ;)

08 Kwi 2006, 09:55

Hpest
Kod:
http://www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?s=58207066751a2d004f698efa80967732&showforum=5 <-Poczytaj tu

Manius23 dlaczego nie dzielisz sie ze wszystkimi swoja wiedza na temat DC++ tylko odpisujesz na pw :wink:

08 Kwi 2006, 10:09

Hpest prosil o adresy hubow a wiesz adresy to spam wiec napisalem mu na PM.

Potrzebuje wskazówek a mianowicie........

19 Lut 2007, 02:08

.....nie znajduje mi zadnego huba:/ nie wiem czemu:/ mam adres huba wpisany i.t.d ale nie wyszukuje mi ani jednego udostepnione mam jakies 3gb moze byc to spowodowane tym ze mam za malo:/ prosze o odpowiedz dzieki z gory
Wyślij odpowiedź