Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
11 Lut 2005, 14:07
jak zmienić rozszeżnia np z *.bmp na *.rar z *.wav na *.mp3 czy do etgo poczszebny jakiś program ?
11 Lut 2005, 14:38
Tak, potrzebne sa odpowiednie programy; tutaj np. jakis kompresor oraz, ripper.
Mozesz zmienic rozszerzenie pliku zmieniajac jego nazwe, ale to jest zabieg, ktory nic nie zmieni oprocz przypisania odpowiedniej aplikacji.
Mam nadzieje, ze dobrze zroumialem tekst.
11 Lut 2005, 14:42
Jeśli chcesz zmienić *.wav na *.mp3 to dobry jest LAME tylko trzeba umieć go obsługiwać. Jest też wersja z "ikonkami", że nie trzeba znać komend na DOS.
27 Maj 2005, 10:41
Mirahz napisał(a):Tak, potrzebne sa odpowiednie programy; tutaj np. jakis kompresor oraz, ripper.
Mozesz zmienic rozszerzenie pliku zmieniajac jego nazwe, ale to jest zabieg, ktory nic nie zmieni oprocz przypisania odpowiedniej aplikacji.
jesli robisz program w php ktory jest jezykiem interpretowanym to wszystko zmienia
sorki za odgrzebywanie starych tematów
03 Cze 2005, 19:30
proktor napisał(a):Mirahz napisał(a):Tak, potrzebne sa odpowiednie programy; tutaj np. jakis kompresor oraz, ripper.
jesli robisz program w php ktory jest jezykiem interpretowanym to wszystko zmienia
sorki za odgrzebywanie starych tematów
Czegos tu nie kminie
Napisz cos wiecej. Jak na razie nie widze zwiazku z powyzszym postem.