Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

jak zostac hakerem?????????

23 Wrz 2005, 18:53

chcialbym znac sie dobrze na kompach i jak mi sie cos zepsuje to samemu sobie to naprawic, jak mnie ktos wnerwi to mu zrabac kompa, jak mozna sie tego nauczyc, od jakie "lektury" zaczac???

co mam wogole zrobic???

23 Wrz 2005, 19:55

Kod:
http://rozmowki.tox.pl/forum/jak-zosta-hakerem-vt1677.html

LINK 2

pzdr. ;)

24 Wrz 2005, 17:07

ten pierwszy to cos tam pisze

a po co mi ten drugi wjem jaki jest adres GOOGLE

24 Wrz 2005, 18:05

kuba88 napisał(a):ten pierwszy to cos tam pisze

a po co mi ten drugi wjem jaki jest adres GOOGLE

bardzo dobze napisane,"dobrze sie zastanow zanim podejmiesz ta zyciowa decyzje"

google.pl<<bo nawet niemasz pojecia co tam mozesz znalesc(gole baby :D,chodz to pewnie juz wiesz )google to kopalnia wiedzy...

a druga swietosca po googlach(instalkach)ktora powinienes dobze znac to wikipedia.pl <<z tad zebra wszystko bieze::sprawdzilem to ;) wiedz mozna uznac ze fora sa niepotrzebne ...i twoje pytania tez

z tego co widze przegrales na starcie.....

24 Wrz 2005, 18:23

CO PRZEGRAŁEM NA STARCIE
PROSIŁEM WAS O JAKOMŚ PODPOWIEDŹ OD CZEGO ZACZĄĆ
A WY MI TU WYJEŻDŻACIE Z JAKIMIŚ PIERDOŁAMI

JA WIEM ŻE GOOGLE TO KOPALNIA WIEDZY I CZĘSTO Z NIEJ KRZYSTAM ALE NAPISAC TO JAKO LINK TO OBRAZA DLA KAZDEGO "INFORMATYKA"

24 Wrz 2005, 19:53

ja też nie lubie jak ktoś mi podaje linki google
:arrow: [strona nie jest już dostępna]
:arrow: [strona nie jest już dostępna]

25 Wrz 2005, 05:09

proktor napisał(a):a druga swietosca po googlach(instalkach)ktora powinienes dobze znac to wikipedia.pl <<z tad zebra wszystko bieze::sprawdzilem to ;)

Bardzo śmieszne, bardzo... Ha, ha, ha, ha. :? Stamtąd to można wziąść definicje... Po to to jest. A tak na marginesie, to jesteś bystry, jak woda w klozecie. :D
Wyślij odpowiedź