Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

Jaka drukarnia internetowa?

16 Gru 2014, 12:04

Zastanawiałam się nad wyborem drukarni internetowej. Zaplanowaliśmy w firmie wydrukowanie na kilku gadżetach logo naszej firmy na kubkach, długopisach, kalendarzach itp. Wydaje mi się, że przez internet będzie taniej niż w zwykłej drukarni . Jak sądzicie? Czy ktoś korzystał z takiej usługi?

Re: Jaka drukarnia internetowa?

16 Gru 2014, 12:54

Myślę,że na pewno powinno być taniej.Chociaż oczywiście dla porównania możesz zobaczyć ceny w drukarniach w Twoim mieście. Ja jednak drukuję w tych internetowych bo jednak jest taniej niż akurat u mnie w mieścinie.
Korzystam z drukarni Openprint i mają tam obecnie najlepsze ceny wśród innych drukarni. Jakość również ok. Jest to trzecia drukarnia internetowa z jakiej skorzystałam do tej pory ale chyba przy niej zostanę. No raz zdarzyło im się opóźnienie w dostawie ale zostałam od razu poinformowana. Wszystko inne na tip top.

05 Sty 2015, 00:14

Potrzebuje drukarki do domu do prostych druków czarno białych kilka razy dziennie po kilka stron więc nie bardzo wymagająca, ale jeśli mam kilka razy biegać do punktu druku staje się to irytujące i poza tym drogie jak od czasu do czasu chce coś ze skanować.

15 Lis 2017, 15:26

Drukarnia internetowa nie zawsze jest najlepszym wyjściem. Czasami trudno kontrolować jakość późniejszego wydruku. Takie drukarnie dobrze się sprawdzają przy prostych wydrukach. Jeżeli jednak zależy Ci na jakości to warto może wybrać się do tradycyjnej drukarni, np. tu [Link został usunięty]. W tradycyjnej drukarni szybciej też dowiesz się jeśli musisz poprawić plik, bo sprawdzają je ludzie, a nie komputer jak w przypadku drukarni online.

24 Lis 2017, 17:48

korzystałem kilka razy z takich drukarni internetowej i zawsze byłem bardzo zadowolony. Ja zazwyczaj szukam na allegro

24 Lis 2017, 22:37

Po co drukarnia intrnetowa? Przecież w dzisiejszych czasach można zamówić na odległość- choćby przez internet z każdej drukarni....

23 Kwi 2018, 11:48

Drukarni jest pełno. Wystarczy wysłać kilka zapytań do drukarni i wybrać najtańszą opcję :)

12 Sie 2018, 22:31

Zobacz sobie strony.vip
Wyślij odpowiedź