Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
Wyślij odpowiedź

Jaka grafa pod moja plyte glowna P5VD2VMS socket 775?

12 Sie 2011, 23:06

Witam ! Bardzo bym byl wdzieczny, jak ktos moglby mi pomoc w znalezieniu karty graficznej do mojej plyty glownej.Otoz moja plyta glowna to Asus P5VD2VMS socket 775,dostalem od kogos karte graficzna "Radeon 9200 " ale nie pasuje slot w plycie glownej.Dlatego moje pytanie - jaka mam sobie kupic karte graficzna do mojej plyty glownej ? Z gory dziekuje za odpowiedz.Pozdrawiam

Re: Jaka grafa pod moja plyte glowna ?

13 Sie 2011, 10:38

Podaj pełny konfig komputera z uwzględnieniem marki oraz mocy zasilacza. Napisz, ile możesz przeznaczyć na kartę.

13 Sie 2011, 17:34

A wiec moj procesor to Intel pentium Dual CPU E2160@ 1,80GHz a zasilacz Foxconn 300 W , ramu mam 2,00 Go.Juz wiem ze pod moja plyte glowna potrzebuje karty graficznej ze złączem PCI-Express x16 .I teraz moje pytanie , (bo moge od kogos kupic w miare tanio karte graficzna), ta karta to GeForce 8800 GT - tylko czy ona mi pojdzie na moim komputerze ? A jesli mam za slabego kompa , to jaka karte moglbym sobie kupic ? Z gory dziekuje za odpowiedz.A jesli chodzi o to , ile moge przeznaczyc na karte , to nie ma znaczenia , bo mam dojscie... gdzie moge kupic prawie kazda karte naprawde bardzo tanio.Pozdrawiam

13 Sie 2011, 22:10

Jeśli możesz tą kartę tanio kupić to będzie ok, tylko ten zasilacz jest taki sobie i poza tym raczej za słaby.
Wyślij odpowiedź