Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

11 Paź 2005, 22:11

rumun napisał(a):Odpada. :)

ej rumun... badzze czlowiekiem :wink:
dla rownowagi mozemy jeszcze dodac watek o programowaniu w C++, albo o XIX-wiecznej powiesci epickiej, zeby sie poziom fourm nie obnizyl :wink: :wink:

11 Paź 2005, 22:51

Dlaczego "odpada" przeciez nowy dział z pieknymi kobietami ukazanymi na zdjeciach z wszelakich zródeł był by bardzo popularny ponad wszystko
Pozatym mysle ,ze juz czas na dodanie nowego działu , a nawet działów na forum .
A ten temat z kobietami był by idealnym :grin: .Wiec nie widze przeszkód aby został wprowadzony w życie instalek.Hmm a ten dział z kuchnia m.in jak przyżadzic cosik dobrego i przedewszystkim samemu był by równiez dobrym.
Niech administracja forum do dobrze przemysli.
jest wiele argómentów przemawiajacych pozytywnie , nawet sam ten temat uzyskał wsparcie i popularnosc głównie meskiej czesci userów forum. :wink:
Ja jestem za. :)

12 Paź 2005, 11:59

Tylko że stronka jest o tematyce komputerowej... Forum jest podzielone na odpowiednie kategorie informatyczne. Jest co prawda dział Free Post i tutaj się możecie wyżyć seksualnie :wink: .

13 Paź 2005, 18:44

Taaa hehe :lol: Jasne. Wyzyc seksualnie hmm Nie ja bym tego tak nie nazwał to poprostu byłoby aktualne przedstawienie kobiet które sa interesujace itp. :) A pozatym mysle ,ze niejeden przypadkowy bywalec zagoscił by na dłuzej na forum instalek.hehe :wink:
Pewne zmiany by sie przydały 8)

13 Paź 2005, 19:16

mozna zrobic soc w rodzaju sondy na najseksowniejsza panienke w polsce albo na swiecie???

13 Paź 2005, 21:58

No tak bradzo dobry program ale co nam po tym gdy nawet taki dział jeszce nie istnieje.Mysle ze najpierw by trzeba nad tym pomyslec , a dopiero pózniej cała reszta :wink:

14 Paź 2005, 12:19

to zbieramy podpisy:
kto chce zeby bylo forum o panienkach???

14 Paź 2005, 14:13

według mnie najładniejsza polska aktorka:

KORONIEWSKA JOANNA

Image

Image

14 Paź 2005, 18:25

Dobre bo polskie!

14 Paź 2005, 18:38

ja bym byl za mucha (tez z m jak milosc :D)
Wyślij odpowiedź