Tematy związane z telefonią komórkową.
Wyślij odpowiedź

Która się się wam najbardziej podoba?

Idea
7
19%
Era
9
24%
Plus
16
43%
Sami swoi
1
3%
heyah
3
8%
inna
1
3%

Razem głosów : 37

Jaka sięc najlepsza

18 Sie 2005, 19:09

Piszmy tu o sieciach które się nam najbardziej podobaja

18 Sie 2005, 19:46

Plus dla Plusa+). Oferty tej sieci najbardziej mi odpowiadają. No i fajne reklamy :wink: .

18 Sie 2005, 20:22

tylko i wyłącznie Heyah....

18 Sie 2005, 21:24

PLUS GSM najlepszy mają najlepszy zasięg na rynku, koszt połaczeń nawet w miare, maja duże promocje(np. darmowe wieczory i weekendy ) plus jest najlepszy :!: plus jest najlepszy :!: plus jest najlepszy :!: i nikt nie zaprzeczy a HEYAH IDEA i ERA to sie umywają i nitk nie powie że ci operatorzy są najlepsi-są do bani :!: :x :!: :D :D :D :D :D

18 Sie 2005, 22:21

a ja powiem : są najlepsi..... he he he

19 Sie 2005, 09:10

Był, jest i będzie najlepszy...TAK TAK.

19 Sie 2005, 13:20

Dla mnie najlepszy jest Tak Tak, tanie polaczenia i sms do wszystkich a wewnatrz sieci jeszcze taniej, jak nie zasile konta to kasa mi nie przepadnie tak jak w Popie
Co do innych to sie nie wypowiadam ale bardziej debilnych reklam niz ma POP to w zyciu nie widzialem.
Heyah ma u mnie plus za reklamy bo moze juz jej oferta nie jest powalajaca :)

19 Sie 2005, 17:40

PLUS
1) Reklamy fjne
2) Wszędzie zasięg
3) W miarę tanio

19 Sie 2005, 21:33

PLUS JEST WYŚMIENITY!!! NAJLEPSZA SIEĆ NA RYNKU! I ZAJEFAJNE REKALMY!!! :arrow: 8) :arrow: :D :arrow: :wink: :arrow:

20 Sie 2005, 12:02

ja 5 lat mam tak taka i jest mi znim dobrze i nie zamierzam go zmieniac

20 Sie 2005, 15:09

iiiiiiiiiiiddddeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaa

22 Sie 2005, 08:19

Era is the best Wszedzie zasieg a nie Plus czy Idea(od bodajże września Orange) Miałem Plusa i Idee i zasieg był do czterech liter a teraz mam Ere i jeszcze nie byłem poza zasiegiem Era rządzi i ma Wojewódzkiego w reklamach hihi

22 Sie 2005, 14:44

ja popieram ere
a oto powód
mieszkam 15 km od granicy z czechami
i jak jedziemy ze znajomymi nad wode (5 km od granicy)
to chłopaki mają już na komurkach czechy
a mi w erze sie dopiero czechy pojawiły jak przejechałem za granice gdzieś około 1 km
pozdrawiam

27 Sie 2005, 12:20

a ja bylem w erze i placvilem 43 gr za smska pozniej bylem w ideii ale wkorzalo mnie ze kaska przepadala chociaz niezly zasieg ma ale za to z gosciem w salonie niemozna bylo sie dogadac wyglodal jak cpun:P takie podkowy pod oczami:P a teras mam znow ere na abonamecik 80 minut mam do wygadania:) a i maja fajne reklamy z wojewodzkim i tym pedalem co reklamuje takrze PiS a ten pedalem nalerzy do partii PO heh i to jest cyrkowe:P

27 Sie 2005, 19:53

Jędrzej napisał(a):PLUS GSM najlepszy mają najlepszy zasięg na rynku, koszt połaczeń nawet w miare, maja duże promocje(np. darmowe wieczory i weekendy ) plus jest najlepszy :!: plus jest najlepszy :!: plus jest najlepszy :!: i nikt nie zaprzeczy a HEYAH IDEA i ERA to sie umywają i nitk nie powie że ci operatorzy są najlepsi-są do bani :!: :x :!: :D :D :D :D :D

Owszem może i najlepszy, ale dla nowych klientów :cry: .
Abonenci tacy jak ja (około siedmiu lat z tą siecią są poprostu zaniedbywani), poczekaj Jędrzejku to się sam przekonasz :idea:
Jedyne co mnie przy nich trzyma to zajefajne reklamy i to, że sponsorują Polską Piłkę siatkową :P

pozdrawiam gorąco
Wyślij odpowiedź