Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
Zablokowany temat

Jaki Firewall zamiast wbudowanego w XP??

08 Lut 2007, 02:12

Szukam Programu,który nie muli transferu i kompa,a jest o niebo lepszy od tego systemowego,jakiego macie i jakiego mi polecacie, do tego jeszcze jakis Antywirus lekki....

08 Lut 2007, 08:11

Temat rzeka
firewall Outpost,albo Kerio
antywirus -> googluj -> uzywaj opcji szukaj , kazdy bedzie polecal co innego.

EOT

24 Lut 2007, 23:17

antywirus avast jest niezly przetestuj zawszemozesz go deinstalacja

24 Lut 2007, 23:34

pink11 napisał(a):antywirus avast jest niezly przetestuj zawszemozesz go deinstalacja

To jest antivirus krety*** a on szuka firewalla (chociaż avast tez go ma ale nie oto mu hodzi).
Ja zdecydowanie polecam Zone Alarm.

25 Lut 2007, 00:10

Ja polecam Outpost

25 Lut 2007, 13:04

Nie ma lepszej ochrony niż Kaspersky, Zone Alarm i Ad-Aware. Polecam, sam używam już długi czas :)

25 Lut 2007, 22:25

Prosze nie pisac tekstow w stylu "nie ma nic lepszego niz..."."Najlepszy jest...","program x jest the best,bo...",Co Wy uprawiacie jakis lobbing i placa wam za to!???To ze ktos ma jakis program(antywirus ,firewall etc.) nie znaczy ,ze jest najlepszy,nawet kiedy dany uzytkownik nie mial z nim jakichkolwiek problemow)
Oczywiscie mozna a nawet wypada zarekomendowac go innym
Osobiscie polecam Ci Kerio i jego Firewalla,zreszta trial do pobrania na stronie producenta

27 Lut 2007, 10:39

Polecam Fort Knox Personal Firewall 2006 firmy Netgate.Lekki dla sytemu i naprawde niezly
http://www.instalki.pl/programy/downloa ... ewall.html

27 Lut 2007, 17:00

Ja polecam Kerio ;) Nie mam z nim żadnych problemów, łatwa obsługa, etc etc...

27 Lut 2007, 22:03

Mi sie Kerio nie podoba, łatwiej mi się obsługuje ZoneAlarm :). Używałem nie dawno Kerio i nie zabardzo mi pasuje =/

28 Lut 2007, 12:24

Dzieki za porady,napewno jakiegos wybiore, ale interesuje mnie firewall fort knox i kerio, tyko zone alarm spowalnia neta i gry-online:):)
Moze ktos mi by dał pełną wersję Fort Knox itd...
Zablokowany temat