Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
Wyślij odpowiedź

Jaki monitor do gier?

05 Lis 2008, 22:41

sluchajcie chce kupic 22" monitorek panorame do gier tylko nie wiem jeszcze na jaki sie zdecydowac, myslalem o samsungu t220hd

Image

dodam ze zalezy mi na tunerze tv, 22 calach i hdmi i tutaj tez mam pytanie czy taki moitor mozna podlaczyc do kompa kablem hdmi, nie bedzie zadnych.... niezgodnosci ze tak to nazwe???? :)

Re: jaki monitor do gier??

06 Lis 2008, 14:23

No no monitorek świetny..
Monitor można podłączyć do komputera kablem HDMI, bez obaw jeżeli Twoja karta ma tylko
takie wejścia. (Brat podpiął w taki sposób TVLCD Samsunga 42'' i wszystko jest miodzio).

06 Lis 2008, 15:48

no mi sie wlasnie ten monitorek bardzo spodobal i wole kupic monitor z funkcja tv niz oddzielnie kupywac monitor i telewizor, przeciez to pierwsze wyjscie jest duzo tansze a na monitorze obraz jest duuzo lepszy :) a na hdmi bedzie lepszy obraz niz na dvi?? moja karta obsluguje hdmi tylko trzeba przejsciowke podpiac ktora mialem w komplecie :) o a ja wlasnei wole podpiac pod hdmi bo tak przeczytalem ze na hdmi jest lepsza jakosc wyswietlanego obrazu :)

06 Lis 2008, 17:54

Będzie lepiej na HDMI, przede wszystkim ostrzejszy obraz a nie lekko "przymazany".

06 Lis 2008, 23:00

Mr. G napisał(a):Będzie lepiej na HDMI, przede wszystkim ostrzejszy obraz a nie lekko "przymazany".

no to gitara :) chyba wezme tego samsunga :) dzieki za help
Wyślij odpowiedź