Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
Wyślij odpowiedź

Jaki monitor kupic ?

16 Sie 2007, 17:00

Tak jak w temacie chce,albo raczej musze kupic nowy monitor,tylko nie mam pojecia jaki.
Chciala bym 22" i fajnie by bylo gdyby byl z blyszczaca matryca jak w laptopach.
A wiec co polecacie ?
Podoba mi sie Samsung SyncMaster 226CW i LG Flatron L226WTQ-SF ,ale to ze misie podoba to o niczym nie swiadczy,wiec czekam na wasze opinie,sugestje.

16 Sie 2007, 19:51

Oba są dobre.... W tej klasie żadko są badziewne monitory.
Z tych dwóch wziąłbym LG za wygląd, poza tym od 7 lat w domu(a tata w firmie) mamy same monitory LG i żaden się nie zepsuł.

17 Sie 2007, 07:40

osobiscie mam 8lat juz LG i zero dziala do dzisiaj a znajomi co maja inne firmy dawno kupili nowe zachecam do LG

17 Sie 2007, 10:01

Jeżeli chodzi o 22 cale to jest spory wybór wśród monitorów panoramicznych - dla mnie to podstawa. Musisz patrzeć na parametry, które Ci odpowiadają. Szklana matryca wygląda efektownie ale jest mało praktyczna tzn. przy ostrym świetle słabo widać :) Jakieś 2 lata temu kupiłem 19 cali firmy HYUNDAI, która nie jest zbyt popularna wśród producentów paneli LCD, mimo to do dziś działa bez żadnych usterek. Często mniej popularne marki są produkowane na tych samych podzespołach co np. LG czy Samsung.
Wyślij odpowiedź