Tematy związane z telefonią komórkową.
16 Paź 2013, 10:24
Cześć, planuję kupić telefon - nie mogę się zdecydować czy 3 calowy czy trochę większy. Najlepiej samsunga, cena do 1000zł, co polecacie?
16 Paź 2013, 10:38
Jeżeli sprowadzanie z zagranicy (z Niemiec) nie stanowi dla Ciebie problemu, to za 200 Euro można dostać Nexusa 4 od Google
Na Alledrogo kosztuje nieco ponad 1000 zł.
16 Paź 2013, 13:07
Nexus 4 nie jest już dostępny w oficjalnej sprzedaży. Niedługo będzie nowy model, dlatego wycofali. Szukasz telefonu czy smartfona bo to różnica. Określ się
16 Paź 2013, 21:29
Szukam smarfona, przepraszam, że nie określiłam się na początku, ale myślałam, że to jasne:)
17 Paź 2013, 19:28
Może Samsung Galaxy S2 ?. Smartfon dosyć już stary, lecz z dobrymi parametrami oferujący całkiem sporo w niezbyt wygórowanej cenie. Wiele osób skarży się jednak na słabą jakość wykonania tego smartfona.
18 Paź 2013, 12:10
JEDREK napisał(a):Może Samsung Galaxy S2 ?. Smartfon dosyć już stary, lecz z dobrymi parametrami oferujący całkiem sporo w niezbyt wygórowanej cenie. Wiele osób skarży się jednak na słabą jakość wykonania tego smartfona.
Zastanawiałam się nad tym telefonem i nie wiem czy nie będzie on za duży ;/.
18 Paź 2013, 18:22
To może Galaxy S 3 mini ?. Przejdź się do jakiegoś salonu/komisu gsm lub do media marktu i obejrzyj smartfonik z bliska. Może w cale nie okaże się taki duży.
Tu masz parametry i zdjęcia telefonu:
LINK. Przeczytaj również opinie użytkowników na jego temat
.
22 Paź 2013, 13:25
A zależy ci na tym znaczku SAMSUNG czy może istotna jest wydajność i wygląd. Jest wiele wydajnych telefonów produkowanych przez chińskich producentów. I nie są to telefony awaryjne jak się niektórym wydaje. Nie mówie tu o podróbkach z allegro. Na forum chińskich telefonów idzie poczytać opinie użytkowników przed zakupem.
Ja od 3 lat z chińskich dualsimów korzystam i jest OK, a znajomi są zaszokowani możliwościami telefonu.
03 Gru 2013, 21:18
słuchaj ja mam LG L5 i jestem z niego BARDZO zadowolony! 4-o calowy wyświetlacz, świetnie się ogląda filmy, całkiem przyzwoite fotki robi, troche zastrzeżeń co do rozdzielczości wyświetlacza, ale dałem za niego niecałe 600zł, więc przeboleję;) jak chcesz naprawdę rewelacyjny pod każdym względem telefon, to musisz za niego zapłacić co najmniej tyle, co za laptopa ze średniej półki;)
04 Gru 2013, 18:26
Polecam Moto G od Motoroli (Google). Póki co w PL sprzęt nie jest dostępny, ale można go zamówić np. przez amazon.co.uk
04 Gru 2013, 23:28
Ja polecam sony xperie s.
05 Gru 2013, 14:58
Xperie wszystkie bez wyjątku są super.
13 Gru 2013, 13:04
Ondark napisał(a):Xperie wszystkie bez wyjątku są super.
Nie wiem czy tak wszystkie, ale polecam Xperie Z - cenowo jest drożej, ale jak się dobrze poszuka to można trafić na okazję i kupić np. o połowę taniej. Jest funkcjonalny i ma duży wyświetlacz
19 Gru 2013, 12:23
Ja również polecam Sony Xperia Z. Sprawuje się idealnie.
19 Gru 2013, 23:03
JEDREK napisał(a):To może Galaxy S 3 mini ?. Przejdź się do jakiegoś salonu/komisu gsm lub do media marktu i obejrzyj smartfonik z bliska. Może w cale nie okaże się taki duży.
Tu masz parametry i zdjęcia telefonu:
LINK. Przeczytaj również opinie użytkowników na jego temat
.
Ja mam Galaxy S2, jestem z tego telefonu bardzo zadowolony, nie zawiesza się, a i cena przystępna, pół roku za używkę dałem ok 600pln~