Tematy związane z telefonią komórkową.
Zablokowany temat

Jaki telefon wybrać do 350 zł?

06 Lut 2011, 17:53

Witam mam 350 zł i chce kupić telefon najlepiej nokia nie znam się zabardz na tym jaki telefon byłyby najlepszy do ceny 350zł??

Re: Jaki telefon wybrać?

06 Lut 2011, 18:05

Ze swojej strony mogę ci polecić Nokię 6303. Według mojej skromnej opinii, jest to najlepszy telefon w tej cenie. Posiada większość standardowych funkcji, jest też kilka dodatków, które osobiście mnie nie interesowały. Wybrałem ten telefon, ze względu na dwie cechy: brak joysticka (z którym jest zawsze wiele problemów) oraz bardzo duży wyświetlacz (dzięki czemu wszystko dobrze na nim widać z dalszej odległości). Jeżeli chcesz się dowiedzieć więcej o tym telefonie, po prostu pytaj.

06 Lut 2011, 18:16

no nawet fajny ale chciałbym usłyszeć od innych jakie oni proponuję mi telefony bo później cchiałbym wybrać najlepszy

06 Lut 2011, 19:21

Ja osobiście mam i używam oraz polecam Nokie n97 mini. Pełna klawiatura,dotyk, pisanie i użytkowanie z telefonu to po prostu czysta przyjemność.

06 Lut 2011, 19:26

eh to telefon nie dla mnie ja wole normalne telefony takie jak Nokię 6303 coś w tym stylu

06 Lut 2011, 19:28

Przyznam Ci się, że też tak myślałem, że zbyt skomplikowany itd. Ale po zakupieniu moje obawy okazały się niesłuszne. Telefon z tej serii jest banalny w obsłudze.

06 Lut 2011, 19:32

tak tylko ta komórka troszkę kosztuje a ja szukam komórki w granicach 300zł :D

06 Lut 2011, 19:37

W porządeczku. Nawiasem mówiąc, można dostać chińską podróbkę tego telefonu (wiem, że pewnie szajs, ale nie używałem podróbki więc nie wiem). A z Nokii w granicach 300zł to polecam Nokia 2690 (mój kumpel bardzo sobie chwali), 2720.

06 Lut 2011, 19:41

no nawet fajne w wyglądzie ta Nokia 2690 jutro pójde do salonu plusa i zobaczymy co gościu mi doradzi

06 Lut 2011, 19:54

To taki zwykły telefon. Bardzo banalny w obsłudze, myślę, że o to Ci chodziło. Jak by coś jeszcze to odśwież temat.

06 Lut 2011, 20:12

mi chodzi o taki telefon nie musi być prosty w obsłudze bo szybko się ucze ale żeby był taki "bajerancki" ale tani tak do 350 zł bo tyle właśnie mam

06 Lut 2011, 20:17

Wiesz zależy też czy może być używany. Zresztą czasem się zdarzają telefony na allegro nie mający wad, tylko nie pochodzący oryginalnie od producenta.

09 Lut 2011, 12:37

Wiesz co? Może lepiej kupić telefon w ramach Tak-tak Fona? Wprawdzie podpisujesz tam umowę, ale zobowiązuje cię ona jedynie do utrzymania aktywności konta przez określony czas, na podobnych zasadach co w pre-paidzie. Zobacz sobie ceny -->
Kod:
http://www.era.pl/r/era_pl_repo1/documents/ind/mix/cennik_telefonow_w_tak_tak_fon_v_8.pdf

09 Lut 2011, 13:19

jak już brać telefon od jakiego opa, to warto zerknąć sobie na wszystkich dostawców.
Obecnie dość korzystne oferty udostępnia nie tylko Era, ale również Play, Plus, czy Orange, choćby w tej nowej ofercie dopasowanej. Gdzie samemu co do 1PLN, można określić sobie wysokość miesięcznego abo.
Wybór jest naprawdę duży, musisz się tylko zastanowić na czym Ci najbardziej zależy (smsowaniu, dzwonieniu, czy dostępie do netu)
Za 350 zł kupisz już całkiem niezły telefon (Nokie N8, HTC Desire HD itd)

10 Lut 2011, 10:43

W Erze dodali ostatnio nowy model Samsunga Ch@t z pełnowymiarową klawiaturą. Jak dla mnie ciekawa propozycja, która na pewno zaspokoi potrzeby przeciętnego użytkownika.

Kod:
http://twojaera.pl/artykul,1090,samsung_cht_335_klawiatura_za_grosze,testy,1.html
Zablokowany temat