Tematy związane z telefonią komórkową.
Wyślij odpowiedź

Jaki telefon z WiFi??

08 Mar 2009, 22:45

Witam!
poszukuje dla siebie telefonu do ceny 1200 zl. Koniecznie musi miec WiFi(lub cokolwiek byle bym mogl chodzic po necie za free :P ), dobrze by bylo zeby aparat mial conajmniej 3 megapixeli(w ostatecznosci moze miec mniej) no i co by tu jeszcze bo nie wiem? jakies tam inne bajery :P Telefon musi byc wytrzymaly na wstrzasy :twisted: :573: ładny design, dobrze by było zeby mial klawiature QWERTY. A co do producentow to preferuje: Nokia, HTC, BlackBerry.
Jakies propozycje? z opisami co te telefony potrafia? bede sypał plusami ;)

Re: Jaki telefon z WiFi??

09 Mar 2009, 17:11

Powiem szczerze, że jeżeli chodzi o telefon do Internetu z WiFi to mogę polecić tylko i wyłącznie Apple iPhone. Zaraz odezwą się głosy, że nie ma mmsów, przesyłania plików przez bluetooth itp... może i nie ma ale tak doskonałego interfejsu dotykowego nie oferuje żaden producent! Odnośnie brakujących funkcji które wymieniłem można je dograć w prosty sposób przy pomocy odpowiednich narzędzi dostępnych w sieci. Dodam, że przez jakiś czas korzystałem z Samsunga Omnia 16GB i byłem zrozpaczony marnym i trudnym interfejsem. Windows Mobile może i ma dużo funkcji ale póki co do telefonów z dotykowym ekranem się nie nadaje...

09 Mar 2009, 22:53

Potwierdzam wypowiedź rumun`a... też miałem OMNIE ale to była porażka lansowana na "iphone killera" tylko nie wiem czym chciała z nim konkurować... chyba aparat miała lepszy ale to do mnie nie przemawiało... no może słuchawki lepiej brzmiały ale za to były bez mikrofonu no i ten rysik porażka:/

10 Mar 2009, 16:39

a moze Era G1?

11 Mar 2009, 09:42

byc moze o ile bedzie dzialac w Plusie :P
a co do Apple to mi sie jakos srednio podoba...

08 Sie 2009, 18:02

Iphone 3GS to już najnowszy iphone ponoć bardzo dobry do neta nawet lepszy w 3g radził bym nowego Iphona 3GS

18 Sie 2009, 14:22

pomysl nad nokia 5800
Wyślij odpowiedź