Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
Wyślij odpowiedź

12 Paź 2007, 16:50

Pewnie dlatego nie działa bo Creativa podłączasz do gniazda w którym był podpięty logitech i port juz jest przypisany do niego.

12 Paź 2007, 20:30

no ma z tylu kompa 4 porty i wtykalem w kazdego i tak samo ...

teraz zainstalowalem ja u siebie i smiga jak sie patrzy :)i ladny obraz ma jak na kamerke internetowa i to jesczze przy swietle z jarzeniowki... mysle ze powinna byc zadowolona z niej. tylko zeby jej poszla :/

ooo wlasnie przypomnialeo mi sie jescze jedno, ma jakiegos antyvira(niepamietam jak sie nazywa) i przy instalacji pokazywaly sie komunikaty ze jakis program prubowal zmienic rejestr, no i ja to ignorowalem ... moze to byc np ta przyczyna??

12 Paź 2007, 21:52

Drusss napisał(a):ooo wlasnie przypomnialeo mi sie jescze jedno, ma jakiegos antyvira(niepamietam jak sie nazywa) i przy instalacji pokazywaly sie komunikaty ze jakis program prubowal zmienic rejestr, no i ja to ignorowalem ... moze to byc np ta przyczyna??

Nie może tylko pewnie to jest przyczyna :) , musisz zatwierdzić zamianę w rejestrze i powinno być dobrze ;) .

12 Paź 2007, 23:47

wylacze go calkowicie :P :D

jeszcze jutro sie odezwe i napisze czy sie udalo czy nie :)

13 Paź 2007, 19:28

no i nadal niedziala...

wylaczylem tego antywira i nic, nadal komputer niewidzi tenj kamerki.w menedzerze urzadzen jest ona wyswietlona jako ta kamerka ale jest narysowana przy jej nazwie wykrzyknik na zółtym tle. wiec niewiem o co chodzi ...
u mnie kamerka dziala, robielem wszystko to samo i nic. moze wiecie co jest niue tak /??
Wyślij odpowiedź