Rozmowy na tematy związane z filmem. Opisy, recenzje.
Wyślij odpowiedź

Jakie są najnowsze filmy?

18 Wrz 2008, 00:14

najnowsze filmy można ciągać?

Re: Jakie są najnowsze filmy?

18 Wrz 2008, 08:43

Zbigniew Pieńkowski napisał(a):najnowsze filmy można ciągać?

http://www.google.pl/search?q=legalne+% ... =firefox-a

Jeśli chodzi o filmy najnowsze to są bez lektora zdarzają się wersje kinowe,czego nikt pewnie nie poleca. Więc radziłabym się nie spieszyć :D

18 Wrz 2008, 15:31

Lepiej patrzeć na jakość nie na datę

18 Wrz 2008, 18:52

zazwyczaj gdt na nasze ekrany kinowe wchodzą filmy są już w necie w jakości dvd od kilku mc np.
1612, nie zadzieraj z fryzjerem, angielska robota

18 Wrz 2008, 19:29

No nie wiem najczęściej nasi że tak powiem Rosyjscy sąsiedzi potrafią wstawiać filmy 1 tydzień przed premierą podobnie z grami więc można sciągać najnowsze filmy tylko trzeba mieć źródła :).

18 Wrz 2008, 19:49

Na naszych stronach są dostępne w dobrym czasie i w dobrej jakości. A żródeł Ci u nas dostatek :D Z Pozdrowieniami dla Upmajstrów :D

18 Wrz 2008, 19:54

z rosji zazwyczaj wychodzą R5 ;-)

05 Sie 2010, 16:19

Myślicie, ze można skądś pościągać filmyz tego festiwalu?
Kod:
http://twojaera.pl/artykul,496,filmowe_horyzonty,kultura,4.html
To będą raczej rzeczy trudno dostępne, a chętnie bym sobie zobaczyła chociaż kilka pozycji festiwalowych.

20 Gru 2010, 21:22

Najnowsze horrory:

The crazies
Black death
paranormal activity 2
piła 3D
pirania 3D
Dom z kośći. :twisted:

03 Wrz 2014, 22:13

ja byłam ostatnio na filmie dawca pamięci, w sumie pomysł filmu dobry ale realizacja myślę daleko od celu, za mało akcji jak dla mnie, wszystko było oczywiste, przewidywalne i w sumie dziwna końcówka. Oglądał ktoś jeszcze z was ten film? co sądzicie?

07 Wrz 2014, 20:02

Ja również oglądałem i mam bardzo podobne odczucia jak ty i czuje pewien niedosyt... film tak jak mówisz dość przewidywalny i w sumie niczym mnie nie zaskoczył, ale dało się obejrzeć więc ostatecznie było ok
Ostatnio edytowany przez ledaeuro97, 28 Sty 2015, 18:56, edytowano w sumie 1 raz

09 Wrz 2014, 20:26

Najnowszy film na jaki ja osobiście czekam to Hobbit odliczam dni do premiery mam nadzieję że mnie nie zawiedzi i będzie tak dobry jak wszystkie pozostałe części... a co do dawcy pamięci to nie oglądałem ale słyszałem że dobry muszę nadrobić zaległosći
Ostatnio edytowany przez BjornEVIL1300, 31 Sty 2015, 15:48, edytowano w sumie 1 raz

13 Paź 2014, 19:44

Ja natomiast odliczałem dni do kolejnych polskich premier ... na jedną z nich wybieram się już jutro mowa oczywiście o filmie bogowie... później następna polska produkcja służby specjalne pewnie zawiodę się jak na większości polskich filmów ale mimo to nie mogę się doczekać

18 Paź 2014, 18:38

prawdę mówiąc dawno nie widziałem w kinach naprawdę dobrego filmu. Teraz coraz rzadziej można spotkac takowe w nowościach. Najlepsze filmy to te robione kilka, kilkadziesiąt lat temu. Nie wiem dlaczego się tak dzieje, ale reżyserzy chyba coraz bardziej zaczynają obniżac poziom światowego kina.
Ostatnio edytowany przez Ecokryspin85, 08 Kwi 2015, 12:14, edytowano w sumie 1 raz

10 Lis 2014, 15:01

Guardians of Galaxy ;)
Wyślij odpowiedź