Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
Zablokowany temat

Jakie słuchawki?

07 Lis 2010, 01:50

Witam!
Jako iż jestem człowiekiem działającym w nocy chciałbym zakupić słuchawki. Karta dźwiękowa Creative SB X-fi USB. Nie jestem przesadnym audiofilem ale lubię ładny, czysty dźwięk. Granica cenowa ok. 300 zł ale dla jakości jestem w stanie zaakceptować przekroczenie tego progu:)

Re: Jakie słuchawki?

07 Lis 2010, 17:17

Słuchawki mają być z mikrofonem ?. Bezprzewodowe czy przewodowe... Ja jestem maniakiem muzy i posiadam Sony MDR-RF800R. Kupiłem za 150 PLN w Media... jakość dźwięku oceniam na 9 jakość wykończenia na 6. No i trzeba mieć duży łeb :D. Ogołnie jestem z nich bardzo zadowolony... Do 300 zł najlepszym wyborem będą jakieś słuchafony od Sennheisera (np HD 555), Soniaki przy nich wypadają blado... W bezprzewodowych będą lekkie szumy przy pełnej głośności słyszalne zwłaszcza gdy muzyka nie będzie grała w przewodowych szumy będą mniejsze ale bezprzewodowe za to są wygodniejsze... ;). Jakie słuchawki Ci odpowiadają ? ;)

08 Lis 2010, 15:54

Skłaniałbym się do bezprzewodowych po tej odpowiedzi. Muzy na full raczej nie słucham ale jak gram to lubię podkręcić głośność tak żeby wsio dokładnie słyszeć :) No i dobrze by było jakby były wygodne, nie męczyły łba za ostro:D Czekam na jakieś konkretne modele i wtedy poobceniam:) Mogą być z komputronika, trochę drogi sklep ale bardzo go sobie cenie za jakość obsługi itp :)

08 Lis 2010, 21:40

Może Sennheiser RS 120 ;).

09 Lis 2010, 18:49

Ta sama seria, ale model wyższy -
Kod:
http://www.gral.pl/Sennheiser+Sennheiser+HD+448_007.html
Spokojnie mieścisz się w budżecie ;-)

10 Lis 2010, 14:42

Dzięki:) Podobają mi się obie opcje, potrzebuję teraz tylko trochę czasu na podjęcie decyzji:) Pozdrawiam!!! :D
Zablokowany temat