Problemy dotyczące sieci Internet, konfiguracja sieci LAN, WLAN, konfiguracja serwerów. Rozdzielanie połączeń internetowych. Rozwiązywanie problemów związanych ze sprzętem i oprogramowaniem. Routery, huby, switche, anteny itp.
10 Kwi 2011, 13:11
Pewnie tak
a rozłącza się pewnie podczas niefajnej pogody ? lub coś takiego
10 Kwi 2011, 13:12
A poza tym masz limity transferu.
10 Kwi 2011, 13:14
Mój kolega ma ten Internet i rozłącza mu się nie o określonych godzinach, bez względu na warunki atmosferyczne. Rozłącza mu się kiedy chce

.
10 Kwi 2011, 13:35
nie fajnie
a limit też nie fajna rzecz ale nie każdy zużywa wiecej niz pare gb miesiecznie
jeśli nie ściąga z dużo to może starczyło by
10 Kwi 2011, 13:49
Kwestia gustu i indywidualnych upodobań i wykonywanych czynności użytkownika.
17 Maj 2011, 16:18
W twoim przypadku najlepiej chyba będzie jeśli weźmiesz po prostu jakiś net na próbę. Z tego co wiem taka możliwość jest w opcjach biznesowych Orange- choć z free też nie powinno być problemu. Pytanie tylko czy chcesz net mobilny czy stacjonarny?
17 Maj 2011, 22:13
Jezeli chodzi o internet przez modem to raczej bym nie polecal gdyz ogranicza go transfer no i rozlacza sie kiedy chce bez wzgledu czy jest slonecznie czy pada deszcz sam mialem kiedys taki internet i strasznie mnie wkurzal przez te rozlaczanie ale tu jest twoja sprawa jaki wybierzesz
23 Maj 2011, 11:47
a propos internetu na próbę, to takie rozwiązanie również funkcjonuje w przypadku operatorów stacjonarnych (Neostrada TP).
Przez 30 dnii sprawdzasz bezpłatnie działania łącza.
Jest to dość wygodnie rozwiązanie, zwłaszcza jak się podpisuje umowę na kolejne miesiące.