Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
Wyślij odpowiedź

Juiced 2: Hot Import Nights

02 Lut 2008, 19:51

Słyszeliście już o Juiced 2 ? Grał ktoś ? Zastanawiam się jak gra wygląda i czy producenci wyciągnęli wnioski po ostatniej porażce, słyszałem że gra poszła do przodu, teraz wszystko jest znacznie lepsze, drifty genialne ... tylko nie miałem jeszcze okazji sprawdzić tego w praktyce. Jak ktoś grał to czekam na opinie.

02 Lut 2008, 20:14

Moja ocena 7/10. Graficznie się nawet postarali ale w grze pełno błędów. Szybko się nudzi. Z Pro Streetem raczej nie wygra ale myślę że warto w nią zagrać

02 Lut 2008, 23:14

Dla mnie ta gra to porażka Pro street lepsze jak lubisz sie poscigac sprubój TDU to jest gierka :razz:

05 Lut 2008, 23:08

Wygląda na to że jeśli chodzi o tunning, drifty i kilka innych rzeczy Juiced 2 bije NFSy na głowe. Jeśli chodzi o Pro Street to najgorsza część z serii więc tego nie będę komentował. Poza tym nie chodzi o to żeby się sugerować samą grafiką. A co do Test Drive ... heh tutaj się zgodzę ale jest to bardziej symulator z zadaniami niż gra wyścigowa. Przyznam Test Drive jest świetny, może i lepszy od J2 tego jeszcze nie wiem do końca, ale to trochę inna kategoria.

18 Mar 2008, 02:18

Dobra ... mogę powiedzieć że na razie skończyłem grać w J2. Reasumując, staje murem za serią Juiced, o niebo lepsza i trudniejsza od Need for Speedów, jeśli ktoś szuka wyzwań to to jest dla niego.

18 Mar 2008, 02:51

Dla mnie ze sciganek TDU bije na głowe nfs Juiced Toca i jakies tam buble w TDU masz klimat tej wyspy OAHU to jest cos a na multi to niedoopisania
dla mnie the best poczekamy zobaczymy moze będzie jeszcze cos dobrego ze sciganek ^^ :roll: :wink:
Wyślij odpowiedź