Tematy związane z telefonią komórkową.
Wyślij odpowiedź

K1 nie moge zainstalowac płyty MPT

07 Lut 2008, 23:45

tak wiec nei moge zainstalowac tej płyty. niby normalnie wszystko sie insatluje ale jak juz sie zakonczy i klikam na ta ikonke to jest tak: "aplikacja nie zosytała właściwie zainicjowana"wlacza mi sie tez ten kreator i proboje przez to cos zrobic, ale tez nic nei wychodzi, niby wykrywa nowy sprzet, ale jak wchodze w moj komputer to nic nie ma. na telefonie jest napis: USB komunikacja. aha probowalam juz wlaczac i wylaczac tel i kom, ale takze nic to nei dalo:( czy to mozliwe ze to wina mojego kompa?? PROSZE O POMOC!!! przeczytalam juz chyba wszystkei mozliwe fora i nigdzie nei ma odp:( <załąmka> Moze jeszcze tutaj ktos mi pomoze...

03 Maj 2008, 19:50

Odswierzam.

nadal ten sam problem mam :(pomozcie

03 Maj 2008, 20:17

Wydaje mi się, że program zamieszczony na płycie zawiera jakiś błąd możesz ściągnąć taki sam ze strony producenta, najlepiej jakby był conajmniej w wersj 3.11. jeżeli dalej nie będzie działało zainstaluj te sterowniki

[

06 Maj 2008, 23:43

sterowniki sie nie otwieraja:( program jest ok. sprawdzilam i plyta na innych komputerach da sie zaistalowac i wszystko dziala. tylko na moim nie da sie sie prwidlowo zainstalowac:( jakis pomysl?? z gory dzieks:)

07 Maj 2008, 15:17

A może wcześniej na tym windowsie używałaś oprogramowania do innego telefonu i jakieś jego resztki zostały gryząc się z obecnie instalowanym, użyj programu CCleaner i przeczyść rejestr z wpisów.
Wyślij odpowiedź