TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
mam pytanie...do ekspertow...albo co... to tak: zakupilem dzisiaj SE K550i w Plusie... i tak...irytuja mnie buzki w sms...piszac np. wyskuje automatycznie buzka tak jak w Gadu...mnie to denerwuje bo w telefonach mi sie to nie podoba...wiec mam pytanie...da sie to jakos usunac, wylaczyc ta opcje...? zeby mogl pisac ' ' i zeby buzka sie nie pojawiala...
Z tego co pamiętam to da się to chyba wyłączyć. Niestety nie mam możliwości sprawdzenia. Wejdź w nowego SMS'a --> Opcje --> Opcje pisania i tam zobacz. Powodzenia.
no niestety nie ma tak nic takiego...bardzo mi na tym zalezy...bo mnie to strasznie denerwuje...wiec Dziekuje za wszelka pomoc...i prosze pomuszcie mi... mam nadzieje ze da sie ta opcje wylaczyc...moze jakims patchem albo zmiana softa...
wiem wiem...jestem tego swiadomy...motke tez przerabialem odrazu... a bardzo mnie to denerwuje...a gdzie mozna poszukac owych patchow? najlepsze stronki...? pewnie ruskie sa...bo do motki najlepiej zaopatrzone byly strony rosyjskie...