Tematy związane z telefonią komórkową.
Wyślij odpowiedź

Kabel Bluetooth

18 Lip 2006, 13:25

Moze ktoś wie czy jest jakiś kabel albo coś w tym rodzaju do telefonu na bluetooth? bo na podczerwień to wiem ale na Bluethoot to nie wiem czy coś takiego jest. :o

18 Lip 2006, 13:33

Kabel i Bluetooth to dwie całkiem inne rzeczy :wink:

18 Lip 2006, 13:35

być może, ale cokolwiek co może przesyłać pliki z telefonu do kompa i na odwrót.

18 Lip 2006, 13:37

I przez kabel i przez Bluetooth można przesyłać.

Tylko przez zeby przez Bluetooth przesyłac, to telefon tez musi go mieć :]
Tak samo z IrDĄ :]

Re: Kabel Bluetooth

18 Lip 2006, 15:00

wonski napisał(a):Moze ktoś wie czy jest jakiś kabel albo coś w tym rodzaju do telefonu na bluetooth? bo na podczerwień to wiem ale na Bluethoot to nie wiem czy coś takiego jest. :o

Mam wrazenie ze wogole nie wiesz czego szukasz, a pewnie i niewiele osob rozumie o co ci chodzi. Kabel na bluetooth - bez sensu. Najpierw przemysl to co chcesz napisac, pozniej sprawdz jaki masz telefon, przeszukaj archiwum i dopiero jesli nic nie znajdziesz napisz posta.

18 Lip 2006, 15:47

hrydziu napisał(a):
wonski napisał(a):Moze ktoś wie czy jest jakiś kabel albo coś w tym rodzaju do telefonu na bluetooth? bo na podczerwień to wiem ale na Bluethoot to nie wiem czy coś takiego jest. :o

Mam wrazenie ze wogole nie wiesz czego szukasz, a pewnie i niewiele osob rozumie o co ci chodzi. Kabel na bluetooth - bez sensu. Najpierw przemysl to co chcesz napisac, pozniej sprawdz jaki masz telefon, przeszukaj archiwum i dopiero jesli nic nie znajdziesz napisz posta.

kur... dla mało rozumiących:
chodzi mi o urzadzenie podłaczone do kompa, które może odbierać dane(np: grafike ) z mojego telefomu.
tak jak robi kabel na podczerwień!! czy to takie trudne do zrozumienia. chyba wszyscy pokończyli podstawówki.

18 Lip 2006, 15:59

wszyscy pokończyli podstawówki a ty co skończyłeś?

trzeba mówić że masz bt w fonie i szukasz bt do kompa-tak?

18 Lip 2006, 16:04

no ledwo skończyłem podstawówe,z brakami ale jest 8) 8)
a myślisz ze jakbym nie miał bluethoot'a to bym sie pytał o takie coś?. Jezusz czasami wydaje mi się ze używacie mózgu :lol:
tak szukam takiego urzadzemia :P

18 Lip 2006, 18:58

wonski napisał(a):tak jak robi kabel na podczerwień!!

kabel na podczerwień? Chyba dalej nie wiesz o czym mowisz. Ale teraz juz troche na temat (nie bede dalej cie meczyc) - jak masz bluetooth w telefonie to kup sobie do komputera bluetooth na usb

18 Lip 2006, 19:22

hrydziu napisał(a):jak masz bluetooth w telefonie to kup sobie do komputera bluetooth na usb

i o to mi chodzi, to było takie trudne sie domyśleć?!
a jeżeli chodzi o kabel na podczerwień to ry chyba nie wiesz o co chodzi, tak sie skłąda ze taki kabel na podczerwień mam :shock: :shock: tylko, że mam nowy telefon i już mi nie jest potrzebny ten kabel i się pytam czy coś podobnego ale na bluethoot jest.

18 Lip 2006, 20:19

Kabel na podczerwień :lol: ehh

- KABEL USB - http://www.markus.webd.pl/nokia6630_008.jpg
- PODCZERWIEŃ (IrDA) - http://pl.wikipedia.org/wiki/IrDA
- BLUETOOTH - http://pl.wikipedia.org/wiki/Bluetooth

to są 3 całkiem różne rzeczy :!:

Nie ma takiego czegoś jak KABEL NA PODCZERWIEŃ albo NA BLUETOOTH :lol: Ktoś Ci głupoty nawciskał, ehh... :lol:

LOL

18 Lip 2006, 20:57

dal mnie to jeden wielki h.....
chcialem porade a jak sie nei znacie to już wasza wina, szkoda gadać tacy wielcy nawcy komputeró i sprzętu

18 Lip 2006, 21:04

mów do słupa a słup dalej swoje :]

Moze powiedz jaki masz telefon, to Ci wysle linka z allegro, co masz kupic aby najlepiej i najszybciej przesylac dane miedzy kompem a komą

18 Lip 2006, 21:42

dobra koniec tematu! a telefon mam samsung E720

19 Lip 2006, 15:38

OK. Ten telefon posiada BLUETOOTH.

Czyli abyś najszybciej i najlepiej przesyłał dane miedzy kompem a komą, musisz kupic BT do kompa na usb.

Takie cos: http://allegro.pl/item114322291_bluetoo ... wosc_.html

pzdr.
Wyślij odpowiedź