witam mam taki problem kupiłem kabel usb i zainstalowałem sterowniki itp... i pisze mi na telefonie transfer plików i tryb telefonu kabel usb jest z firmy Forever i jest dla modelu k750i a ja mam se k310i i wchodzi bez problemu pokazuje wszystko a jak biorę transfer plików pisze przygotowanie do transformacji i pokazany jest telefon kabel i laptop ze znakiem zakazu i dalej pisze nie odłanczaj kabla usb przed wyjściem z aplikacji na komputerze klikam info w fonie i pisze podczas połączenia usb są wyłącznie wszystkie funkcje telefonu, oprócz alarmów i powiadomień. Aby użyć telefonu, zakończ połączenie usb na komputerze i odłącz kabel. Nie wiem oco tu wogóle chodzi jak instaluje program itp... To ma nazwę Cell phone manager i potem jest MobTime Sync a potem Dial-up Wizard i nic drugi program też instalowałem potem jakieś driver coś tam wziąłem kliknąłem na to i dyski chciałem ustawić itp... Nic nie chodziło oco tu chodzi naprawdę ja już nie wiem nerwica mnie wzięła i nie wiem co robić a ojciec mnie zabije za kasę.
teraz strzajiłem że usb mi nie czyta telefonu ściągnołęm nowy program cell phone manager i dalej nic czy wiecie w końcu oco chodzi ??