Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.
Regulamin forum
1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).
2.
Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.
04 Cze 2008, 13:16
Mam laptopa Acer Aspire 3100. Jest przy nim wbudowana kamerka Acer OrbiCam firmy Bison. Jest tylko taki problem, ze ona nie działa, tzn. kiedy chcę ja uruchomic to nic sie nie dzieje, komoputer nie reaguje. A w Moim Komputerze jest pokazane, że ona jest i powinna działac. W zakładce diagnostyka w kamerce robie test i pokazuje, że wszystko powinno działac. Czy to jest problem sterowników? Pomoze ktos?
08 Cze 2008, 23:25
obawiam sie ze to nie problem sterownikow...a kupywales tego laptopka uzywanego???a moze stuknałes kiedys w nia czyms i nie chce dzialac...
11 Cze 2008, 10:27
kupielm go nowego... jakies niecale dwa lata temu... tylko wtedy jakos tak olalem te sprawe z kamerka, tym bardziej ze to nie ja instalowalem opragrowanie itd. Jednak ona jzu wtedy nie dzialala, ale dopero teraz sie tym zajalem. O stuknieciu nie ma mowy
11 Cze 2008, 11:05
a spróbuj wgrać te sterowniki
http://support.acer-euro.com/drivers/no ... _3100.html (wybierz z pierwszej listy Bison_CCD) a te co masz odinstaluj, warto spróbować bo nic się to nie kosztuje a jest jakaś szansa, że może pomóć:)