Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.
Regulamin forum
1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).
2.
Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.
08 Sty 2005, 20:09
Zrobiłem dzisiaj formata i jest problem

Mianowicie mam karte ATI Radeon 9200 128 mb i jak dotąd nie miałem problemu z ustawieniem jakości kolorów na 32 a teraz gdy próbuje to zrobić komputer natychmiastowo się restartuje. Co o tym myslicie?
P.S. Ściągnąlem najnowsze sterowniki i zobaczcie co sie pojawiło podczas isntalacjii -
http://img153.exs.cx/my.php?loc=img153& ... ery4lr.jpg
30 Sty 2005, 11:44
Trzeba było dać "mimo to kontynuuj"!!!
27 Lut 2005, 13:55
toudi ma racje trzebabylo dac kontynuuj, a poza to ja mialem pierwsze redeon'a 9600 128 mb to po pewnym czasie sie zjebal

teraz mam geforce 5700 256 mb

i jestem zadowolony
07 Mar 2005, 08:25
Zreinstaluj sterowniki. I wszystko
20 Kwi 2005, 14:30
Jak sie restartuje, to wloącz tryb awaryjny i grzebanko, albo formacik i od nowa(pod okiem kogos kto sie zna to ci conieco pokaze)
08 Lip 2005, 02:22
Instalowane przez ciebie sterowniki nie zostały po prostu przetestowane (w trybie zgodności) i nie uzyskały jeszcze atestu WHQL. Tak, jak radzą poprzednicy należało kliknąć Mimo to kontynuuj i byłoby po sprawie. Takie komunikaty dość często się pojawiają, gdy instalujemy nowe sterowniki do karty, szczególnie te, które jeszcze są w fazie wstępnych testów. Zainstaluj po prostu owe sterowniki i wtedy spróbuj ustawić obraz na 32 bity. Wnioskuję, że powinno się udać i pecet przestanie się restartować. Pozdrawiam!