Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
Wyślij odpowiedź

Karta Dzwiekowa =]

23 Lip 2006, 19:43

Hello All poszukuje karty dzwiekowa :o :D tylko taka ktora np jak gadam z kims przez mikrofon to mial smieszny glos xD np tak jak bym hell sie nawdychal =] czy znacie jakas karte ?? jesli tak podajcie nazwe i jesli to mozliwe cene z gory thx =] :wink:
Ostatnio edytowany przez pewniak, 25 Lip 2006, 19:34, edytowano w sumie 1 raz

23 Lip 2006, 20:24

Śmieszne głosy musisz programem robic efekt na mikrofonie
A karty SB24bit live kosztuje ok 100zł i jest bdb.

23 Lip 2006, 21:08

Radze poszukac sobie programu a nie karty!!!
Nie slyszalem o takich kartach i szczerze mowiac watpie w ich istnienie.

Pozdrawiam.

A ty używaj kropek i dużych liter. Mac. :grin: :grin: :grin:

23 Lip 2006, 22:08

Mac napisał(a):Śmieszne głosy musisz programem robic efekt na mikrofonie
A karty SB24bit live kosztuje ok 100zł i jest bdb.

Popieram . Mam taką od jakiegos czasu i jest wszystko super.

24 Lip 2006, 15:58

Omg Nie musisz sie tak bulwersowac admin... jesli macie taki program zapodajcie :)

24 Lip 2006, 18:29

pewniak napisał(a):Omg Nie musisz sie tak bulwersowac admin... jesli macie taki program zapodajcie :)

Chyba sie admin nie bulwersuje ;)

25 Lip 2006, 00:14

Ja posiadam karte dźwiękową sound blaster live i tam mam takie opcje, że sobie zmieniam dźwięk na męski taki gruby albo taki jak Ty chcesz jest tego naprawde sporo. Fajne ale szybko się nudzi. :roll:

25 Lip 2006, 04:29

1jaa napisał(a):Ja posiadam karte dźwiękową sound blaster live i tam mam takie opcje, że sobie zmieniam dźwięk na męski taki gruby albo taki jak Ty chcesz jest tego naprawde sporo. Fajne ale szybko się nudzi. :roll:
i trasz metal sie z ciebie wydobywa !! :D :D

pozdrawiam

25 Lip 2006, 19:30

tez mam takie cos ze mi zmienia dzwiek na gruby itp ale to tylko dziala w mp3 a jak z kims gadam przez mikrofon np przez skype to to mam normalny =] a chce taki program ktory zminia glos jak rozmawiam przez mikrofon
Wyślij odpowiedź