Tematy związane z telefonią komórkową.
29 Mar 2008, 01:25
Witam mam problem z kartą pamięci trochę mi się nadłamała i widać w środku jakąś blaszkę i nie czyta mi telefon tej karty czy nadaje się już do beki czy da się ją jeszcze jakoś uratować?? I jak komuś to potrzebne to jest karta 1 gb do jakiejś noki micro sd mam telefon Motorola E398@E1 przez przypadek ją nadłamałem.
29 Mar 2008, 09:40
Obawiam się, że nic z tego nie będzie, ponieważ technologie są coraz nowsze - przez co produkowane rzeczy są coraz mniejsze i łatwo je zniszczyć [opieram się na moim przykładzie]. Prawdopodobnie będziesz musiał kupić nową, ewentualnie spróbój czymś sklepić [np.tasiemką], kiedyś mój kumpel tak zrobił i jeszcze mu pochodziła, nie wiem jak w twoim przypadku. Tylko tasiemka nie za mocna, żeby można było odkleić.
29 Mar 2008, 10:31
Tylko czy warto tak kombinować? Dzisiaj micro sd 1gb kosztuje dwadzieścia parę złotych (u mnie 29:) więc jeśli nie ma na tej uszkodzonej karcie danych które warto odzyskać zainwestuj w nową:)
29 Mar 2008, 12:19
Palacio napisał(a):Obawiam się, że nic z tego nie będzie, ponieważ technologie są coraz nowsze - przez co produkowane rzeczy są coraz mniejsze i łatwo je zniszczyć [opieram się na moim przykładzie]. Prawdopodobnie będziesz musiał kupić nową, ewentualnie spróbój czymś sklepić [np.tasiemką], kiedyś mój kumpel tak zrobił i jeszcze mu pochodziła, nie wiem jak w twoim przypadku. Tylko tasiemka nie za mocna, żeby można było odkleić.
Hmmm.... Nie głupi pomysł z tasiemką ale jest blisko ząbków nadłamana ale spróbuje i ja zapłaciłem za nią 35 zł Kamuflasz jedynie mi zostaje allegro bo taniej za micro sd. Teraz karta kaput! Złamałem ją przez przypadek znowu kiedy ją kleiłem ;/ ząbki się złamały jedyne wyjście allegro.pl