TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Karta Saphire Radeon 9200 128mb

Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.
Regulamin forum
1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.

Karta Saphire Radeon 9200 128mb

Postprzez maska13 » 23 Lip 2005, 18:06

PostUA:

mam problem chce zagrac sobie w gierke i mi wyskakuje takie cos : [CANNOT INITIALIZE SOUND DRIVER ]
Your Sound-Driver is currently used by an other application.Close any application using your Sound-Driver and try again... else you'll not be able to hear any sounds or musics. To jest chyba cos od karty(sterowników) Prosze o pomoc !! Niedawno miałem format i przed chwilą zainstalowałem sterowniki i mi nadal nie chodzi co mam zrobic pomocy !! Z gory dzięki!!
maska13
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 17:51
Miejscowość: Czempiń

Postprzez Lamagalula » 23 Lip 2005, 19:18

PostUA:

Jakas aplikacja korzysta z dzwieku dlatego nie dopuscza gry do wlaczenia sie , musisz zamknac wszelkie aplikacje korzystajace z dzwieku i sprobowac ponownie . Nie wiem dlaczego tak sie dzieje moze masz uruchomiony jakis program ktory nie pozwala na to by gra chodzila . Na tyle ci moge pomoc z komputerow jestem kiepski ale nie wiem sprawdz jeszcze w

Start -> Uruchom -> wpisz msconfig -> zakładka uruchamianie -> nastęnie odznacz program ktory twoim zdaniem moglby zaklucac dzialanie gry wiesz ja nie wiem co masz zainstalowane na komputerze wiec nie moge ci wiecej pomoc . Pozdrawiam !!!!

POZDRAWIAM
Awatar użytkownika
Lamagalula
Postujący
Postujący

Dołączenie: 20 Lip 2005, 08:13
Miejscowość: Żywiec , Sosnowiec

Postprzez maska13 » 23 Lip 2005, 20:11

PostUA:

ej ja juz chyba wiem bo poprostuu nie mam zainstalowanych do karty muzycznej sterownika bo miałem format !!I chyba to jest ten problem ale dzieki za chęci pomocy !!
maska13
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez Lamagalula » 23 Lip 2005, 20:13

PostUA:

A no to sprawa rozwiazana najlepiej po formacie instalowac wszystkie sterowniki . POZDRAWAIM !
Awatar użytkownika
Lamagalula
Postujący
Postujący

Dołączenie: 20 Lip 2005, 08:13
Miejscowość: Żywiec , Sosnowiec

Postprzez maska13 » 24 Lip 2005, 15:24

PostUA:

ej a jak sie instaluje sterowniki do karty muzycznej bo ja nie wiem jak !!
maska13
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez zebra » 24 Lip 2005, 16:26

PostUA:

maska13 napisał(a):ej a jak sie instaluje sterowniki do karty muzycznej bo ja nie wiem jak !!

Jeżeli posiadasz kartę zintegorwaną z płytą główną, to pewnie znajdziesz je w dołączonym oprogramowaniu, przykładowo na płycie. Podobnie postępujesz w przypadku niezintegrowanej karty (sterowniki na płycie lub innym nośniku). Możesz także ściągnąć najnowsze sterowniki z internetu. Szukasz na stronie producenta (karty muzycznej lub modelu płyty głównej - w przypadku zintegrowanej karty) najnowszych sterowników i instalujesz je. Wszystko powinno działać poprawnie.
zebra
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Cze 2005, 21:40
Miejscowość: ...Stąd

Powróć do Sterowniki

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]