Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.
Regulamin forum
1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).
2.
Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.
17 Kwi 2009, 19:20
Witam
Mam takie pytanko: znajomy powiedzial mi ze jest mozliwosc polaczyc TV z laptopem przez karte TV. Nabylem karte Medion 7134 i kabel ale nie wiem jak to zrobic. Moglby mi ktos pomoc ewentualnie doradzic w jaki sposob mozna to polaczyc. Z gory wielkie dzieki.
18 Kwi 2009, 20:54
Znajomy zrobił Cię w jajo. Nie podłączysz TV z Lapkiem za pomocą karty TV.
20 Kwi 2009, 06:08
Takiej karty raczej pod laptopa nie podłączysz, to jest karta pod komputer stacjonarny którą podłączać pod PCI.
A do do podłączenia laptopa pod tv, podaj markę i model laptopa. Może on w seryjnym wyposażeniu ma jakieś wyjście na TV.
Pozdrawiam.
22 Kwi 2009, 16:55
Karte podlaczylem pod laptopa zainsatlowalem sterowniki i dziala ale teraz nie wiem co dalej:/ A laptop to HP nx 7400 ale on nie ma wyjsca TV.
22 Kwi 2009, 23:43
Wiec tak, jeśli chcesz oglądać obraz z monitora komputera na TV, twój laptop MUSI mieć kartę graficzną wyposażoną w wyjście TV, więc jak sam widzisz, takiej opcji nie masz.
A karta TV, to nic innego jak tuner telewizyjny dla komputera, podłączasz do niego kabel antenowy (czy tam kablówkę), poprzez dołączone oprogramowanie ustawiasz sobie kanały i oglądasz sobie stacje telewizyjne na lapku. I tyle...