Tematy związane z telefonią komórkową.
14 Sty 2008, 23:56
Witam mam taki problem wczoraj na karcie na komie miałem 44 zł a dzisiaj dostałem SMS-a, że podobno wykupiłem jakis pakiet 20Mb, który jest ważny 30 dni. Z konta "ukradło" mi 30 zł, ale ja na serio nic nie wykupowałem:/
Bardzo chętnie poszedł bym do Orange, ale najpierw chce sie odwiedzieć co to ma być??
Jakby co to jestem w Orange Go
Ma ktos jakies pomysły co to jest??
15 Sty 2008, 00:08
nikt tu nie jest wróżką.
dzwoń do Orange i wyjaśniaj sprawę
15 Sty 2008, 19:36
Z tego co slyszałem to powstała nowa usługa Orange Free. Jest to "internet mobilny na karte". I przy zakupie starteru Orange Free daja 20 MB za darmoche. I możliwe że jest to nowe i maja jakieś błedy zwiazane ze zdzieraniem kasy. Ja tak mialem na poczatku w Orange tylko z jakaś inną usługą. Dlatego na twoim miejscu zrobił bym tak jak pisał LucaS. Zadzwoń lub podejdź do operatora i wszystko wyjaśnij.
16 Sty 2008, 10:44
Dzięki wam do orange dzwoniłem no i nic w bazie nie maja że coś takiego robiłem, więc zostaje reklamacja która złoże a dalej sie zobaczy
ps. Oczywiście plusy dla was
17 Sty 2008, 14:08
witam ponownie
podobno wykupiłem 3 pakiety po 20 MB
Biuro obsługi (*100) bez żadnych problemów usunęło mi dwa pakiety, został tylko jeden który będę musiał wykorzystać
Tylko mam jeszcze jedno pytanie:
Czy po tym, jak skończy mi sie 20 MB zostanę poinformowany jakimś SMS-em, albo czy ktoś zna jakiś sposób, żeby zobaczyć ile już jest wykorzystane/ile jeszcze zostało? Bardzo prosił bym o odpowiedz.
05 Lut 2008, 01:31
marcin56543988, jeśli chcesz się dowiedzieć ile pozostało Ci jednostek wyślij sms'a o treści 'ILE' na 1666 (koszt SMS-a zgodny z cennikiem Twojej obecnej taryfy). Prawdopodobnie nie zostaniesz poinformowany o wyłączeniu, bądź wykorzystaniu pakietu żadnym sms'em.