Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
Wyślij odpowiedź

Kazaa -jak to się robi

17 Sie 2005, 08:07

kazaa
ściągnąłem program kazaa ale nie mam pojęcia jak sie go obsługuje i jak z niego skorzystać. Może ktoś mi pomoże. Z góry dziękuję :(

17 Sie 2005, 19:00

Program jest bardzo prosty w obsłudze instalujesz , wybierasz rodzaj polączenia internetowego lub poszukaj na googlach czegos takiego jak kazaa lite rewolucja i sciagnij ja a nastepnie zainstaluj na kompie. Nie trzeba nic konfigurowac lecz troszke musisz poczekac az sie zaloguje . Dzieki Pozdrawiam

18 Sie 2005, 09:17

Tak, a potem u góry dajesz Wyszukiwanie wpisujesz szukane słowo czyli nazwe pliku potem klikasz na niego 2 razy i w Podgląd masz wszystko ile sie już pobrało czy ktoś od Ciebie coś pobiera itp (Opis do Kazaa Lite Rewolucja--Moim zdaniem najlepsza ale jakos niechce mi sie zalogować :()

18 Sie 2005, 11:43

siema !!!!ja jak włączam kazee cały czas pisze łączenie............. i tak bez końca pozdro

18 Sie 2005, 18:05

witka,

byc moze masz stara wersje programu, ja tak mialem, sciagnalem najnowsza i poszlo.

18 Sie 2005, 19:58

RainMan napisał(a):siema !!!!ja jak włączam kazee cały czas pisze łączenie............. i tak bez końca pozdro

Kaaza może mieć problemy z serwerem, dlatego nie można ustanowić polączenia... W przypadku takiego problemu technicznego pozostaje ci uzbroić się w cierpliwość. W końcu nawiązanie połączenia powinno się udać.
Wyślij odpowiedź