Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
20 Paź 2005, 20:37
witam!
Mam mały problem z klawiaturą mianowicie nie pisze mi "z" z kropką wszystkie inne polskie znaki mi pisze samo "z" tez pisze tylko tej kropki nie chce zrobić. Powiem od razu ze sprawdzałem ustawienia języka jest dobrze nie wiem czy to istotne ale to ta płaska klawiatura na mikrostykach. Co sie dzieje pomózcie!!!
22 Paź 2005, 16:18
wcisnij lewy Alt+Z i masz:)
22 Paź 2005, 18:55
ha ha no jasne jak mogłem o tym zapomniec dzięki ja chciałem jakiąś produktywna radę ale dzięki za chęci
zreszta myślałem ze to się prawym altem robi
22 Paź 2005, 19:12
No bo się robi prawym altem, a jak niby inaczej.
![Wink :wink:](https://forum.instalki.pl/images/smilies/icon_wink.gif)
Przecież nie lewym
23 Paź 2005, 16:22
dla mnie to jest na lewej ręce ale jak u was jest inaczej pozostawiam to bez komentarza a ź pisze sie prawy Alt+x
P.S. tak mam ustawione bo sie lepiej pisze:0
24 Paź 2005, 15:08
NIe chodziło mi o "ź" tylko o "z" z kropką. NIe działa mi ani z prawym ani z lewym altem uprzedzam tez następne pytanie nie mam zamienionego "y" z "z" Jakieś pomysły co to moze być?
24 Paź 2005, 21:23
poczekaj do czasu i zrób format c: zawsze pomoze albo masz zamienione w czcionkach.
25 Paź 2005, 15:17
Dzieki Mac. Chyba tak zrobię nie jest to az tak uciązliwe więc moge poczekać.
26 Paź 2005, 19:07
tomasz, dzieje sie Ci tak ze wszystkimi czcionakmi? wyporobuj jakas czcioneke z oznaczeniem CE, np Arial.
27 Paź 2005, 16:13
tak, dzieje się tak ze wszystkimi czcionkami i we wszystkich programach na GG Tlenie Wordzie i innych.
30 Paź 2005, 21:28
ja mam problem że nie mogę zrobic "Ć" format nie wystarcza na każdym programie w któreym się pisze nie da się c+alt to nic nie wyskakuje
31 Paź 2005, 01:09
Hehe a mi czasami zamienia się "y" na "z" i odwrotnie Np.: w gg jak pisze, lecz gdy restartuje gg jest juz OK., więc nie wiem, o co w tym chodzi. Albo mam tak, że pisze w gg i zmienia się "y" na "z", a gdy w tym samym czasie pisze w Wordzie wszystko jest OK. I to jest dla mnie dziewne. Nie, kiedy jest też tak, że nie mogę zrobić : ą,ć,ę,ł,ń...ż,ź itp., ale po jakimś czasie wszytko ustępuje i znów jest OK. hehe
Po prostu X-Files....