Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
Wyślij odpowiedź

Klawiatura do 150zł

14 Wrz 2016, 13:56

Witam, chciałem prosić o jakąś poradę dotyczącą kupna klawiatury, ponieważ w mojej obecnej brakuje paru przycisków oraz kilka przestaje działać :D.

Ogólnie co mnie interesuje?

Przede wszystkim wielkość klawiatury (przycisków) musi być całkiem spora i klawisze bardzo płaskie. Najlepiej jak w mojej poprzedniej klawiaturze za 25zł z Leclerca: EASY TOUCH ET-373 (fotka niżej). Chętnie kupiłbym taką samą, jednak nie mogę jej znaleźć, dlatego też postanowiłem poszukać czegoś bardziej na bogato :D.

Klawiatura będzie używana głównie do pisania oraz grania w gry.

Najlepiej gdy byłaby bezprzewodowa (jeśli jest takowa do 150zł, kolega kiedyś kupił za 50zł i co chwila mu zasięg gubiła i klawisze nie działały, więc w takim przypadku podziękuje :P). Ale przewodowa też ewentualnie ujdzie.

Cóż to chyba wszystko, bardzo proszę o poradę! :D

Zdjęcie mojej aktualnej klawiatury (EASY TOUCH ET-373):

Image

Image

Re: Klawiatura do 150zł

19 Wrz 2016, 13:55

Ale czcionkę dałeś kolego nie da się czytać.Popatrz na sklepy w internecie mają niezłe promocję.

Re: Klawiatura do 150zł

01 Lis 2016, 19:33

Dobrym wyborem będzie Logitech K120. Jest to klawiatura bardzo dobra dla osób piszących. Posiada specjalne klawisze, które sprzyjają szybkiemu i wygodnemu pisaniu. Oprócz tego została wykonana bardzo dobrze więc powinna Ci służyć przez długi czas.
Wyślij odpowiedź