Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
08 Maj 2007, 19:41
sciągnęłam nową mozzilę2.0.0.7 i co mam zrobić nie otwiera mi poczty na onecie. pomożecie?. mam coś zmienić w ustawieniach,ale co???
09 Maj 2007, 15:41
Wszystko inne się otwiera oprócz onetu?? A może to onet ma jakiś problem??
09 Maj 2007, 22:55
mam skrzynkę tylko na onecie. przez zwykłego eksplorera wchodzi dobrze z trym że trochę wolno. miałam do tej pory tą starszą wersję mozilli i było ok. po tym jak zainstalow2ałam tą nową to mam takie chocki....
10 Maj 2007, 01:13
Jakie są objawy? Wyświetla się komunikat "Nie odnaleziono serwera" czy strona powoli się ładuje? Może potrzeby jest jakiś komponent, który nie jest u ciebie zainstalowany.
Używam Firefox 2.0.0.3, logowałem się na onet pocztę i nie widziałem tego problemu u mnie.
14 Maj 2007, 16:55
chodzi o to ,że gdy chcę wejść na pocztę i gdy wpiszę swój adres meilowy potem hasło i jak nacisnę enter, to to co wpisałam znika z okienek i nie otwiera, można tak w kólko wpisywać i po naciśnięciu enter za każdym razem znika wszystko.....pzrez operę też jest ten sam objaw
14 Maj 2007, 18:58
ja tam do onetu nie jestem przekonany. radze ci zmien poczte na yahoo.
30 Maj 2007, 19:47
a ja proponuje zainstalowac program pocztowy (najlepiej Thunderbirda)
konfiguracja programu jest prosta i nawet laik sobie poradzi, a dostep do wiadomosci jest wielokrotnie szybszy niz meczenie sie z serwisem pocztowym na jakimkolwiek portalu
01 Cze 2007, 14:41
a ja mam inny problem (nie zakładam nowego tematu). po krótce opiszę go. Gdy włączam mozille firefox 2.0.0.3 to po kilku chwilach aplikacja się zawiesza (wykonałem standardową diagnostykę, sprawdziłem w trybie awaryjnym czy się zawiesza i niestety z pozytywnym skutkiem). Czy może ktoś mi pomóc ??
01 Cze 2007, 15:38
A próbowałeś przeinstalować? Jak nie to spróbuj
01 Cze 2007, 15:50
próbowałem nic nie dało
01 Cze 2007, 15:54
A jak usuwałeś to czyściłeś rejestr i usunąłeś resztki?
01 Cze 2007, 15:57
tak
może dasz gg to pogadamy
01 Cze 2007, 21:01
Po pierwsze to nie ma nawet takiej wersji mozilli jak 2.0.0.7
Miałem podobny problem. Gdy właczalem poczte na onecie to znowu sie pokazywalo okno logowania (haslo i user byl dobry) gdy po kilku dniach wlaczyelm poczte juz wszystko bylo dobrze. moze to wina serwa.... po kilku dniach powinno dzialac
PS. Sprawdzalem na najnowszej wersji mozilli i poczta na onecia dziala.