Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

kolczyk w języQ

29 Wrz 2005, 18:59

HEllo! mam pytanKo do osób, które mają, lub znają osoby które maja kolczyk w języku, jak to jest z gojeniem, ile się goi, co trzeba jeść, żeby się jak najszybciej zagoiło, czy ktos przebijał sobie sam, tylko nie dawajcie www.google.pl tylko wypowiedzcie się sami :D pozdro4all

29 Wrz 2005, 19:28

Zabieg w profesjonalnym studio percingu kosztuje od 70 zł do 100 zł... Oczywiście należy zwrócić uwagę na sterylność narzędzi, jakimi wykonywany jest zabieg. Odradzam natomiast przekłuwanie języka na własną rękę... Ile goi się ranka? Ze swojego doświadczenia mogę stwierdzić, że już po dwóch, trzech tygodniach mogłam jeść normalne posiłki. Jednak przez pierwsze dni od przekłucia należy jeść dużo lodów, pić zimne napoje i płukać jamę ustną naparem z szałwi. Przekłucie nie jest bolesne... Uczucie ukłucia występuje po przebiciu warstwy nabłonka na języku. No i podczas przekłucia z języka może lecieć krew... Ale chyba nie zemdlejesz. :wink:

29 Wrz 2005, 23:21

Ja miałem w brwi jakiś czas ale mi się znudził :twisted:
Wyślij odpowiedź