TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Kolega prosi o pomoc

Tematy związane z telefonią komórkową.

Kolega prosi o pomoc

Postprzez Alvarees » 10 Kwi 2006, 12:07

PostUA:

... mój kolega ma SIEMENSA CX65 i od kilku dni telefon sam gdzies dzwoni i wysyła puste sms'y.Najpierw myslał ze to sie działo jak miał go w kieszeni ale okazało sie ze nawet jak tel. lezy sobie na stoliku to gdzies wykonuje połączenie :|
Czy ktos mi powie co sie dzieje ??
Awatar użytkownika
Alvarees
Postujący
Postujący

Dołączenie: 16 Sty 2006, 19:39
Miejscowość: ŚLĄSK 4 EVER
Pochwały: 2

Postprzez manius23 » 10 Kwi 2006, 13:05

PostUA:

Mialem podobny problem z set230 sam sie laczyl z wapem co 5 minut po 10 sekund zauwazylem to dopiero po trzech dniach(rachunek za telefon prawie 110zl) reklamacji nieuwzgledniono niestety ale i tak niezaplacilem :D oczywiscie telefon zanioslem do salonu skad odeslano go do serwisu tam zmienili soft od tamtej pory bylo OK.
Do dzis niewiem co to bylo ani w karcie naprawy nic nie napisali jaka to byla usterka byc moze to jakis wirus komorkowy.
Powiedz koledze niech natychmiast wylaczy telefon bo sie nie wyplaci...i niech czym predzej odda fona do serwisu.
Awatar użytkownika
manius23
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 06 Lut 2005, 12:22
Miejscowość: stąd ?

Postprzez skylinegtr » 02 Maj 2006, 23:01

PostUA:

Nie wiem czy to prawda ale spotkałem sie z takim sformułowaniem jak wirus na komie;/
Straights sections are made for fast cars. Turns are made for fast drivers. - C.McRae

Drift isn't the fastest way trought the corner. But it's the most exciting way. - Keiichi Tsuchiya

Oo\__/oO

Skyline is the limit......
Awatar użytkownika
skylinegtr
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Mar 2006, 16:57

Postprzez Mirahz » 04 Maj 2006, 02:11

PostUA:

Kiedys o tym pisalismy. Obadaj na Kasperky Lab Polska;
Kod: Zaznacz wszystko
http://www.kaspersky.pl/about.html?s=news_products&cat=5&newsid=868