TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Komp się muli oraz gry

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

Postprzez Mefisto » 02 Lip 2007, 22:53

PostUA:

Dawno temu robiłeś formata? Jak tak to nie zaszkodzi zrobic nowego ;) Może też by tak, że złapałeś najzwyczajniej w świecie jakiegoś wirusa teraz, ale jeśli nie to już niewiem jak ci pomóc =/
Awatar użytkownika
Mefisto
Postujący
Postujący

Dołączenie: 02 Cze 2007, 20:40
Miejscowość: Warszawa

Postprzez konrad18 » 02 Lip 2007, 23:07

PostUA:

5 miesięcy temu akurat dzisiaj mija chyba się nie dziwe, że tak muli skoro reinstalki nie robiłem pora już na to, w tym tygodniu to zrobię raz mi się udało nie robic formata przez 7 miesięcy i chodził jak ta lala.Czyściłem go programami i było git..
konrad18
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 19 Cze 2007, 20:49

Postprzez VampirLord » 02 Lip 2007, 23:07

PostUA:

www.mks.com.pl sprawdz czy napewno nie ma virow i np obserwoj zachowanie ile pamieci i procka dane procesy ci zrzeraja.

A czysciles rejestr lub go defragmentowales ??
VampirLord
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 17 Cze 2007, 18:02
Pochwały: 5

Postprzez Mefisto » 03 Lip 2007, 15:18

PostUA:

Spróbuj jeszcze odinstalowac sterowniki do karty graficznej i zainstalowac je na nowo najlepiej najnowsze. Mi tak raz siadły stery do karty graficznej i sie wszystko dużo rzeczy cięło i mało otwierało :P
Awatar użytkownika
Mefisto
Postujący
Postujący

Dołączenie: 02 Cze 2007, 20:40
Miejscowość: Warszawa

Poprzednia

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]