Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
30 Sty 2005, 15:06
Dla mnie najlepszy jest Akuku. Umożliwia korzystanie z:
-AQQ
-GG
-Tlen.pl
07 Mar 2005, 11:36
Ja tam preferuje GG...
07 Mar 2005, 13:06
Ja też kożystam tylko i wyłącznie z gadu gadu inne nie wchodzę w grę:D
07 Mar 2005, 13:27
gg jest najszybsze i najprostsze w obsłudze. I wszystko
09 Mar 2005, 22:46
Korzystam z gygy bo jak było już powiedziane a raczej napisane jest najłatwiejsze w obsłudze itp. a ja niemam czasu na grzebanie się w jakichś opcjach. Poprostu instaluje załączam swoje konto grzeje !!!
Ale jest też przecierz tyle "-----" w koncu na gygy jest najwięcej syfu typu : wirusy, trojany. I raczej każdy potrafi dobrać się do configa. ( Sam się kiedyś w to bawiłem )
11 Mar 2005, 15:55
no ja mam inne zdanie, mialem gg i czesto sie wieszal komp(spostrzezenie nie tylko u mnie!!), podobno jest mało bezpieczny(ale nie znam sie na tyle by moc cos napisac). Przesiadlem sie na Tlen i jestem bardzo zadowolnony, szybkosc o niebo lepsza i jeszcze ani razu nie podpadl, a ile mozliwosci i opcji - przekonajcie sie sami naprawde jest super. Troszke na poczatku przeszkadza design ale wystarczy znalezc fajna skore i jest GIT!!
11 Mar 2005, 22:40
JA UWAŻAM ZE NAJLEPSZYM KOMUNIKATOREM JEST GG. JEST SZYBKI I ŁATWY W OBSŁUDZE CHOCIAŻ CZASEM ZDARZA MI SIE ŻE NIE DZIAŁA MI ARCHIWUM, NIE MOŻE USTAWIĆ STATUSU NA DOSTĘPNY. WTEDY UŻYWAM TLENA ALE CO CHWILE PATRZE CZY JUZ DZIAŁĄ GG

NIE PODOBA MI SIE TLEN
23 Kwi 2005, 13:10
gadu gadu to najlepszy program do gadania
23 Kwi 2005, 14:45
Nie najlepszy tylko najpopularniejszy, a to istotna różnica.
23 Kwi 2005, 18:11
Muj najlepszy komunikator to gg i odaje na niego głos !!
23 Kwi 2005, 18:40
Ja również podpisuję siś pod GG ! ! ! najlepiej mi pasi ! ! ! testowałem jakiś czas AQQ mimo to,że obsługuję on też GG to jakoś się nie mogłem przestawić,być może to kwestja przyzwyczajenia,człowiek jak się do czegoś przyzwyczaji to ciężko się mu odzwyczajić ! ! !
25 Kwi 2005, 23:54
moim zdaniem najlepszym komunikowaniem się jest GG (moim zdaniem)
27 Kwi 2005, 12:11

ja juz mialem duzo komunikatorow mam duzo rodziny za granica a do kontaktow uzywam mikrofonu i kamerki wiec GG nie wchodzi w role AQQ moglby byc ale nie podoba mi sie okno rozmowy

wpkontakt luz ale obraz z kamerki nie wyrazny

yahoo boshe co za gowno

Ja uzawam tlena boski komunikator wszystko boskie obraz z kamerki emotikonki - Tlen posiada najlepsze zestawy emotikonek

fajna zabawa z nimi hmm ale nie mam go do zabawy to tak na marginesie. Do rozmowy przez mikrofon uzywam tylko i wylacznie skype jest doskonaly moge rozmawiac z kazdym z kazdego konca swiata tak jak bym rozmawiam przez fona

a wiec polecam serio boskie i naj Tlen i Skype
27 Kwi 2005, 18:34
W tej chwili nie mam ulubionych. Za porada znajomych testuje GG, Tlen i Skype.
29 Kwi 2005, 18:03
A ja lubie starego poczciwego gadusa. Mozna sobie sciagnac jeszcze Power GG z kilkoma fajnymi opcjami...
pozdrawiam malutkia