Tematy związane z telefonią komórkową.
Zablokowany temat

Konkursy z telefonami

15 Mar 2011, 19:43

Potzrebuję nowego telefonu komórkowego, a że średnio ostatnio stoję z funduszami, pomyślałam o jakimś konkursie, jako,że raz już udało mi się ipoda wygrać. Słyszeliście może o jakimś? Najlepiej gdyby był internetowy i niezbyt wymagający;p

Re: Konkursy z telefonami

15 Mar 2011, 20:27

Jakie masz fundusze? To ci może coś doradzę. Więcej niż 20 zł?

17 Mar 2011, 01:01

Te 20zł spokojnie znajdę, ale pomyślałam o konkursie. Czas mnie nie nagli,a kiedyś udało mi się wygrać ipoda, więc może i tym razem się uda. Nie słyszeliście o żadnym? Jak nie chciałam brać udziału to widziałam sporo ofert, a teraz jak na złość.

17 Mar 2011, 15:35

Hehe... za 20 zł to nawet Nokii 3310 się chyba nie kupi ;-) Jeśli bardzo chcesz zdobyć telefon przez konkurs to wejdź na profil Heyah na Facebooku. Tam po złożeniu im życzeń urodzinowych masz szansę na zdobycie Nokii C3. Powodzenia ;-)

17 Mar 2011, 15:59

Może tu -> [strona nie jest już dostępna]
Ostatnio edytowany przez kominekl, 09 Kwi 2011, 12:04, edytowano w sumie 1 raz

18 Mar 2011, 00:26

Ale w tym quizie już na stępie trzeba wysłać smsa, a tego typu konkursom nie do końca ufam, ściągają zbyt wiele kasy. Przejrzałam ten na fanpage Heyah i tam chyba nie trzeba wysyłać żadnych smsów, więc to do mnie bardziej przemawia. Mam nadzieję, że przyjdzie mi wena na jakiś dobry urodzinowy wierszyk;p

20 Mar 2011, 09:41

wpisz w google konkursy internetowe i wujek google znajdzie.Pozdro odCzEcZeNiUk^^

24 Mar 2011, 00:16

No właśnie tym razem wujek google nie znalazł nic ciekawego, stąd ten wątek. Wzięłam udział w konkursie Heyah na facebooku, tam do wygrania była Nokia C3, ale szukam jeszcze innych ofert.

04 Kwi 2011, 11:37

Widzieliście konkurs, który Heyah teraz zrobiła na Facebooku? Trzeba zgadnąć, pod którym wiadrem schował się kot Rysiek :) Można wygrać jakieś gadżety typu pasek, kubek itp i smartfony. Grałem kilka razy, ale teraz Facebooku zablokował aplikację. Pewnie Play zgłaszał na potęgę, że ta spamuje. Niestety robi się na Fejsie takie nieczyste zagrania :(

04 Kwi 2011, 16:30

Walka o klienta :) . Nieczysta, ale skuteczna.

09 Kwi 2011, 11:04

Czy ja wiem czy skuteczna... Ostatnio wchodziłem na profil Heyah na FB i przeczytałem, że kot Rysiek kazał przedłużyć konkurs :) Także dalej można wziąć w nim udział i zawalczyć o jeden z ośmiu telefonów, a z tego co widziałem to są to niezłe modele. Dodatkowo można zgarnąć gadżety Heyah, takie jak bidony, kubki czy tshirty :)

14 Gru 2011, 22:52

Na profilu T-Mobile na facebooku można wygrać iPady 2: http://www.facebook.com/tmobilepl?sk=app_141901825917939

31 Sty 2012, 18:16

Aj... za późno zajrzałem :P Tak w ogóle, bo pewnie nie wszyscy wiedzą.. w Heyah jest powielacz :D :D z 30 zł robi 100 ^^
Zablokowany temat