Tematy związane z telefonią komórkową.
15 Mar 2011, 19:43
Potzrebuję nowego telefonu komórkowego, a że średnio ostatnio stoję z funduszami, pomyślałam o jakimś konkursie, jako,że raz już udało mi się ipoda wygrać. Słyszeliście może o jakimś? Najlepiej gdyby był internetowy i niezbyt wymagający;p
15 Mar 2011, 20:27
Jakie masz fundusze? To ci może coś doradzę. Więcej niż 20 zł?
17 Mar 2011, 01:01
Te 20zł spokojnie znajdę, ale pomyślałam o konkursie. Czas mnie nie nagli,a kiedyś udało mi się wygrać ipoda, więc może i tym razem się uda. Nie słyszeliście o żadnym? Jak nie chciałam brać udziału to widziałam sporo ofert, a teraz jak na złość.
17 Mar 2011, 15:35
Hehe... za 20 zł to nawet Nokii 3310 się chyba nie kupi

Jeśli bardzo chcesz zdobyć telefon przez konkurs to wejdź na profil Heyah na Facebooku. Tam po złożeniu im życzeń urodzinowych masz szansę na zdobycie Nokii C3. Powodzenia
17 Mar 2011, 15:59
Może tu
[strona nie jest już dostępna]
Ostatnio edytowany przez
kominekl, 09 Kwi 2011, 12:04, edytowano w sumie 1 raz
18 Mar 2011, 00:26
Ale w tym quizie już na stępie trzeba wysłać smsa, a tego typu konkursom nie do końca ufam, ściągają zbyt wiele kasy. Przejrzałam ten na fanpage Heyah i tam chyba nie trzeba wysyłać żadnych smsów, więc to do mnie bardziej przemawia. Mam nadzieję, że przyjdzie mi wena na jakiś dobry urodzinowy wierszyk;p
20 Mar 2011, 09:41
wpisz w google konkursy internetowe i wujek google znajdzie.Pozdro odCzEcZeNiUk^^
24 Mar 2011, 00:16
No właśnie tym razem wujek google nie znalazł nic ciekawego, stąd ten wątek. Wzięłam udział w konkursie Heyah na facebooku, tam do wygrania była Nokia C3, ale szukam jeszcze innych ofert.
04 Kwi 2011, 11:37
Widzieliście konkurs, który Heyah teraz zrobiła na Facebooku? Trzeba zgadnąć, pod którym wiadrem schował się kot Rysiek

Można wygrać jakieś gadżety typu pasek, kubek itp i smartfony. Grałem kilka razy, ale teraz Facebooku zablokował aplikację. Pewnie Play zgłaszał na potęgę, że ta spamuje. Niestety robi się na Fejsie takie nieczyste zagrania
04 Kwi 2011, 16:30
Walka o klienta

. Nieczysta, ale skuteczna.
09 Kwi 2011, 11:04
Czy ja wiem czy skuteczna... Ostatnio wchodziłem na profil Heyah na FB i przeczytałem, że kot Rysiek kazał przedłużyć konkurs

Także dalej można wziąć w nim udział i zawalczyć o jeden z ośmiu telefonów, a z tego co widziałem to są to niezłe modele. Dodatkowo można zgarnąć gadżety Heyah, takie jak bidony, kubki czy tshirty
31 Sty 2012, 18:16
Aj... za późno zajrzałem

Tak w ogóle, bo pewnie nie wszyscy wiedzą.. w Heyah jest powielacz

z 30 zł robi 100 ^^