Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

Kozak!!! Maciek z klanu pije piwo :D

06 Kwi 2006, 22:01

Wycinek z klanu jak maciek upił sie jednym browcem marki "bartek" :P :P

[strona nie jest już dostępna]

Jego pierwsze piwko, gratulacje :D
Wysłuchajcie jego słów: Co się? Co sie stało? Co sie stało? :twisted:

Słyszeliscie moze taki mixik jak ktoś pod te słowa basik podłozył i wogole fajnie to zrobił? No i czy wiecie skad go pobrać?

Re: Kozak!!! Maciek z klanu pije piwo :D

06 Kwi 2006, 22:48

iwan10 napisał(a):Słyszeliscie moze taki mixik jak ktoś pod te słowa basik podłozył i wogole fajnie to zrobił? No i czy wiecie skad go pobrać?

Nie wiem czy wiesz ale to jest choroba i nie bardzo pasuje sie z niego naśmiewac!! Sam zapewne nie chciał bys miec tej choroby!!!!

07 Kwi 2006, 11:19

Alvarees napisał(a):
Nie wiem czy wiesz ale to jest choroba i nie bardzo pasuje sie z niego naśmiewac!! Sam zapewne nie chciał bys miec tej choroby!!!!

Nie nasmiewam sie z jego choroby, tylko:
1) Motyw ze Maciek upił sie jednym browcem w łazience :shock:
2) Z piosenki zrobionej z tego wycinka.

PS. On nie mówił jak chory tylko nawalony :twisted:

07 Kwi 2006, 12:04

To po co zakładasz taki temat ??
A Ci ludzie którzy przerobili ten urywek to "debile" ciekawe czy gdyby mieli chore dziecko tez by sie tak nasmiewali ??

07 Kwi 2006, 12:36

iwan10 napisał(a):Słyszeliscie moze taki mixik jak ktoś pod te słowa basik podłozył i wogole fajnie to zrobił? No i czy wiecie skad go pobrać?

07 Kwi 2006, 15:45

czajek napisał(a):

i to

Ale fakt nie ma co się naśmiewać , cieszmy się że my jesteśmy normalni.

07 Kwi 2006, 15:52

Zgadza się nie ma się z czego śmiać :P Ale sam Remix niezły. :wink:

07 Kwi 2006, 16:39

Hpest napisał(a):Zgadza się nie ma się z czego śmiać :P Ale sam Remix niezły. :wink:

Gdyby ktos z twojej rodziny był chory to nie bawił by Cie ten film!!!!

07 Kwi 2006, 18:12

ojej!

07 Kwi 2006, 18:22

Alvarees napisał(a):
Hpest napisał(a):Zgadza się nie ma się z czego śmiać :P Ale sam Remix niezły. :wink:

Gdyby ktos z twojej rodziny był chory to nie bawił by Cie ten film!!!!

Nie przesadzaj :twisted: Po pierwsze Nie napisałem, nic złego, a tym bardziej, że mnie to Bawi :evil: . Po drugie tak się składa, że mam kogoś dość, a nawet bardziej chorego niż Maciek z Klanu :evil: M.in mój Kuzyn, od urodzenia ma Porażenie Mózgowe. Nie wiem jak Ciebie ale Mnie to NIE bawi !! Wyraziłeś już swoje zdanie w Tym temacie więc siedź Cicho :evil: . End Of Topic
Ostatnio edytowany przez Hpest, 07 Kwi 2006, 18:26, edytowano w sumie 1 raz

07 Kwi 2006, 18:25

Więc nie chciał bys zobaczyc kuzyna w takim filmie!

Nie twierdze ze ty napisałes cos złego , lecz nie pochwala zachowania osób które zrobiły ten film

07 Kwi 2006, 18:26

juz to widziałem...

07 Kwi 2006, 18:32

Alvarees napisał(a):Więc nie chciał bys zobaczyc kuzyna w takim filmie!

Może i bym nie chciał, nie twoja sprawa !

Alvarees napisał(a):Nie twierdze ze ty napisałes cos złego , lecz nie pochwala zachowania osób które zrobiły ten film

To napisz do nich, a nie nam się użalasz na Forum, z resztą iwan10 tylko wkleił linka skąd można pobrać ten Film, więc nie widze w czym problem :twisted:

07 Kwi 2006, 18:33

te przeróbki klanu sa wkur***. Mam kuzyna z zespołem downa...Ogólnie przeje*** choroba...

07 Kwi 2006, 19:18

Jezu ludzie co wy sie czepiacie!!??!!
Przecież ta scena miała byc śmieszna... Alvares to nie ja jestem rezyserem klanu wiec daj spokuj. Wyslij im list jak ci sie nie podoba. Fakt ze jest chory nie zwalnia go od grania smiesznych scen.

1jaa : dzieki za link :)

Ja tu nie widze problemu :?
Wyślij odpowiedź