TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

krotka pamiec historii w Firefox'ie 23.0.1

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

krotka pamiec historii w Firefox'ie 23.0.1

Postprzez beznazwowy » 25 Wrz 2013, 20:10

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:23.0) Gecko/20100101 Firefox/23.0

Witam, mam maly ale za to bardzo denerwujacy problem z nowa Mozilla. odkad z wielkim trudem zgodzilem sie na aktualizacje do nowych wersji - zauwazylem ze bardzo krotko pamieta historie. nie byloby w tym zadnego problemu gdyby nie to ze bardzo szybko mi zapomina "podpowiedzi w pasku adresu". po dwoch czy trzech tygodniach nie ma juz w pasku adresu strony na ktorej bylem jakis dluzszy czas temu, nawet po wpisaniu jej pierwszych liter z nazwy. dodam ze w opcjach nic nie znalazlem odnosnie czasu przechowywania historii, a jestem pewny ze w starszych dobrych wersjach taka opcja byla. gdy juz o opcjach piszemy to wszystko tak jak powinno byc, jest zaznaczone (podpowiedzi w pasku adresu opieraj na.. itp). czy jest na to jakas rada? z gory dziekuje za nawet najmniejsza pomoc
beznazwowy
Postujący
Postujący

Dołączenie: 30 Sie 2006, 14:25

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników