Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

Kto wygra Ligę Mistrzów?

FC Barcelona
20
87%
Arsenal Londyn
3
13%

Razem głosów : 23

04 Maj 2006, 22:06

qazimen napisał(a):Ja tez nielubie Arsenalu;/ w Angli to kibicuje MAN UTD

czajek napisał(a):Yeah, widze że wy także jesteście za Manchaster'em United
łączmy się
A tak do tematu to wole barce niż arsenal

MAN UTD RZADZI NA INSTALKACH!!

04 Maj 2006, 22:09

a ja widziałem gdzies ogromna flage interu tylko nie widziałem kto ja miał!

No to jest juz nas 2-och conajmniej, a moze jest wiecej fanów druzyny z san siro!!

pozdrawiam

04 Maj 2006, 22:43

Barca :D i koniec :D

04 Maj 2006, 23:24

niech wygrywa ta LM kto chce byle nie barcelona...

05 Maj 2006, 08:51

komandos napisał(a):niech wygrywa ta LM kto chce byle nie barcelona...

jesli nie barca to jest tylko druga mozliwosc arsenal ale ja tego nie chce

wiec moze jakis zamach terrorystyczny?
nie bedzie finalu nie bedzie zwyciescy!!

i wszyscy beda zadowoleni

nawet kibice chelsea (cieniaki)

05 Maj 2006, 10:25

kuba88 napisał(a):i wszyscy beda zadowoleni
nawet kibice chelsea (cieniaki)

Chelsea bez Romana chyba by nie zaistniała.... 8)
Zastanawia mnie jedno - czemu wybrał Chelsea a nie np. Sunderland czy WBA 8) 8) Bądź np. jakiś Polski klub... :D

05 Maj 2006, 10:38

Ja stawiam na Arsenal bo maja swietny atak i na bank obstwie na nich a tak pozatym czy ktos na tym forum obstawia mecze?

05 Maj 2006, 15:49

Barca!

05 Maj 2006, 16:33

A wyrażając swoje subiektywne, a zarazem obiektywne zdanie, uważam że powinna wygrać i wygra FCB.

10 Maj 2006, 13:25

Moje ulubione kluby to:
1. Milan
2. Barcelona
3. Arsenal
Dlatego, jak widzicie to mam niezły dylemat!

Zagłosowałem na Barce, ale Arsenal rowniez moze zaskoczyc *-)

12 Maj 2006, 22:01

littlehand napisał(a):Moje ulubione kluby to:
1. Milan
2. Barcelona
3. Arsenal
Dlatego, jak widzicie to mam niezły dylemat!

No naprawdę niezły dylemat 8)
Lubisz Milan? Nic do niego nie mam ale zdarzają się im zajefajne wpadki: 3-0 do przerwy z Liverpoolem i przegrali;
z Deportivo u siebie wygrali bodajże 4 - 1 i większość osób twierdziła, że Milan awansuje dalej a w La Coruni przegrali 4-0 :smile:
Ja w finale kibicuje Barsie 8)

12 Maj 2006, 23:27

No nie wiem...z Barcą przegrali u siebie 1:0 a potem na Campie w Barcelonie był remis bezbramkowy, ale Milan strzelil bramke ale sędzia nieslusznie nie uznał, a co by wtedy było? W dwumeczu 1:1 czyli prawdopodobnie rzuty karne, w czym Milan rulezuje ;]

13 Maj 2006, 15:47

littlehand napisał(a):ale Milan strzelil bramke ale sędzia nieslusznie nie uznał

Szewczenko sztrzelił z główki gola, tylko nie wiesz czemu sędzie nie uznał?

13 Maj 2006, 16:30

Stwierdzil, ze byl spalony...ale nie był (wiem to na 100% bo ogladalem powtorki tej akcji z roznych kamer, z roznych stron).

13 Maj 2006, 16:46

littlehand napisał(a):Stwierdzil, ze byl spalony...ale nie był (wiem to na 100% bo ogladalem powtorki tej akcji z roznych kamer, z roznych stron).

Z tego co widziałem, słyszałem zdaje mi się, że sędzia odgwizdał faul Szewczenki na Puyolu, bo on się przewrócił. Moim zdaniem tam faulu żadnego nie było a tym bardziej spalonego 8) 8) Ciekawie by było jakby uznał :D :D
Przyznam szczerze, że w dwu meczu Barca - Benfika też mogło być różnie. W Portugali Barca miela tyle szans i nic :grin: A w rewanżu słabitukie 1 -0. Gdyby Benfika strzeliła bramkę (a miała sytuację dogodną) to ... nigdy nic nie wiadomp 8) Spotkali by się z Milanem :D :D Pozdrawiam :)
Wyślij odpowiedź